Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

papadoce 

všechny recenze uživatele

To je tak, keď pár dní po skutočne skvele spracovanom filme o striptéroch pozriem americkú sračku. Rob Schneider mal po celú dobu červené bielka, akoby bol čerstvo zhulený, aspoň tak to pôsobí na mňa. Skutočne zle sa mu pozeralo do očí. A film mal zlé strihy ako Schneider oči. Žiadna kontinuita, skoky sem a tam, človek ani nevedel, či to ešte patrí k scéne pred alebo ku scéne po. Akoby to bol zhluk skečov a nie starý poctivý, i keď prihlúply, scenár. Dobre natočené boli tak akurát nejaké tie pády, sexi bolo iba mokré tričko v úvode a vtipné, no zopár scén tam bolo, ale na komédiu bieda. Za mňa jednoznačne vedie scéna s pičusom. To bola asi jediná scéna pri ktorej som sa zasmial. Tú spŕšku hulvátstva som nečakal ani omylom. Že v takej vtákovine hraje William Forsythe mi je ľúto. Bola to slabota a neviem čo taká volovina robí na Disney plus. Ale asi si ešte raz pustím “pičus, pičus, pičus!!” Za to ⭐️. A …. kto z vás uhádol čo znamenajú iniciály T a J? Škoda, že ku väčšine “zvláštnych” zákazníčiek sa vrátili viackrát a k mojej obľúbenej iba raz na súde. Ona bola skutočne perfektná. A ja jej dám ešte jednu hviezdu hoci viem, že pre celý film sú dve hviezdiny premrštené. “Nasrať!!!” ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Od Deuce jsem čekal další směs fekálního humoru pro náctileté. Ale byl jsem překvapen. Se všemi filmovými klišé mě tento film bavil. Rob Schneider předvádí další ze svých bláznivých výkonů, které mě donutily stále klikat na pauzu, abych se mohl uklidnit a vydýchat. Vykreslení jeho charakteru je nadprůměrně krásné. Arija Barekis předvádí skvělý výkon jako jedna z Deuceových klientek. Eddie Griffin se mi zde také líbil. Film kritici zametli pod koberec, ale stejně jsem se bavil více, než jsem očekával. Skvělý způsob jak zahnat nudu. Opravdu to není tak špatné. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodnocení to má dost nízký, ale mě to dokázalo skvěle pobavit, smál sem se fakt skoro celou dobu, některý gagy jsou fakt naprosto neskutečně brutální. Chápu že Rob Schneider neni zrovna po herecky stránec moc dobře vybavenej, ale na debílka se hodí výborně, to už prokázal v jiných filmech a tady to jen potvrdil a ještě vylepšil ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Call Me - Blondie [3:31] ,2. Spill the Wine - Eric Burdon [4:03] ,3. You Sexy Thing - Hot Chocolate [3:31] ,4. Get Down Tonight - KC & the Sunshine Band [3:13] ,5. Let's Get It On - Marvin Gaye [4:53] ,6. I'm Not in Love - 10cc [6:01] ,7. Magnet and Steel - Walter Egan [3:24] ,8. No Worries - Hepcat [3:40] ,9. Can't Smile Without You - Sean Beal [2:48] ,10. Lift Me Up - Jeff Lynne [3:37] ,11. Call Me - Emilia [3:46], ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je zvíře, žába k zulíbání a možná bude i svorkovačkou, když někdo během pauzy na oběd napíše scénář na obal od hamburgeru. Rob tentokrát jako umývač akvárek i jako gigolo neměl chybu a jeho hlášky jsou jak v originále, tak nadabované, vždy skvělé. Má dokonale vyvážený humor a jeho 'gumovej' obličej vás rozesměje pokaždé, když na něj najede kamera. Deuce Bigalow je pro mě jeho nejlepší role. Plus jeho ujetý kamarád T.J. (no prostě skvělé duo). Druhý díl mám beztak nejradši; dohozený netradiční 'kšefty' a jeho psychologická výpomoc klientkám, aneb co všechno se může stát, když je člověk perfektní ve svém oboru. Sečteno podtrženo, tohle je střelená komedie, u které není potřeba přemýšlet a stačí se jen bavit. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Dům vysoké ženy Tiny je stejný dům, který uvidíme v seriálu Charmed jako sídlo Halliwellových. (PußyMagnet)
  • Dcera Roba Schneidera se objevila ve filmu v roli dívky, která prodává sušenky. (PußyMagnet)
  • Deuce a Ruth navštívili zápas mezi Anaheim Angels a Cleveland Indians. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama