Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je král podobných ujetin a spolu k Žába k zulíbání to patří podle mě k jeho nejlepším filmům. Stejně zábavné, stejně stupidní a kdo má rád typy podobného humoru, bude nadšený, naopak ten, který tohle odsuzuje u každého filmu typu Machři apod., bude zívat. Proto nechápu, proč si to daní jedinci pouštějí a pak hodnotí "odpadem"... ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Slepenec stokrát provařených scének. Ta jedna hvězda je pro Roba Schneidera za jeho "civilizovaný" výkon (tím mám zejména na mysli, že se Rob obešel bez zbytečných idiotských grimas a je použito minimum fekálního humoru - apropo Jeffa Danielse a jeho průjem /Blbý a blbější/, asi jen tak někdo stejně nepřekoná), celkově však velká slabota. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je skvelý komediant a vo filme sa okolo neho točí neskutočné množstvo skvelých nápadov, len škoda že to všetko funguje len fajn a že nám tvorcovia nenechali žiadnu lepšiu scénu.(Tou lepšou scénou som to myslel asi tak že všetky vtipy majú rovnaký smiech = všetky vtipy na jedno kopyto.) 70% - 3* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle prostě jedna z nejlepších komedií z mého raného života. S kámošem ji hláškujeme pořád a filmy, na které máte tak dobré vzpomínky, přesto, že je to sprosťoučká blbost, prostě neohodotíte špatně. Za mě sranda až na půdu. Navíc miluju Roba Schneidera, spolupráce Sandler-Schneider se zase osvědčila. ()

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Mám upozornění pro všechny muže, kteří by snad toužili po kariéře profesionálního klátiče ženského pokolení. Nejen, že musíte být ve svém oboru opravdu dobří, ale taky skvěle vypadat. Bude vás to stát hodně sil a chlupy celého těla, ano i tam. Hlavně se nezapomeňte naučit pár triků, jak nás ženy zaujmout. Ne, na přírodopisném kanálu to opravdu nepochytíte. Bohužel než se vypracujete, musíte přijmout vše, co se namane. Stačí však být vynalézaví a ženy vám budou padat k nohám a vrnět blahem. Pomalu už si začněte zvykat na ty malé, hubené, korpulentní, obří, pěkné, škaredé, bezzubé, sprosté, šílené, ploché či jinak postihnuté buchtičky. Ostatně, pusťte si tento film a ono už vás to vším tak nějak provede. Pěknou zábavu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Poté, co Deuce (Rob Schneider) rozbije akvárium, jsou všude střepy. Když ale Deuce (Rob Schneider) sklouzává pro ryby, na zemi žádné střepy nejsou. (Mr.Hudson)
  • Deuce a Ruth navštívili zápas mezi Anaheim Angels a Cleveland Indians. (PußyMagnet)
  • Dcera Roba Schneidera se objevila ve filmu v roli dívky, která prodává sušenky. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama