Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zdvojená Carrie v chlapeckém vydání. Jak se zdá, s telepatií a schopnostmi vytvářet iluze se člověk jen tak nerodí, byť by se jednalo o dvojčata. Mysteriózní a lehce surrealistický snímek o Sethovi a Jonahovi, mezi něž se vetře, jak biblické, Eva. A zatímco se vyšetřující detektiv topí ve svých vzpomínkách proměněných v noční můry, bratři se snaží udělat vše pro to, aby neodhalil jejich projekt. Úvodní ruská ruleta má šmrnc, pravda, pak už dojde jen na podříznutí a pojídání střepů, mně se ale líbily atmosféra, hudba a celkový vizuál. A konec byl fajn. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z tých lepších hororov tohtoročného horrorfestu, o dvoch bratoch - dvojčatách, ktorí vraždia pomocou telepatie. Námet sa mi zdal celkom zaujímavý, ale najviac by som pochválil herecký výkon charizmatických bratov, lepších hercov ani nemohli vybrať. Vrážd však bolo málo a neboli nijak výnimočné. Prílišná pozornosť sa venovala detektívovi, ktorému bolo jasné, že sú vinní, ale nemohol im nič dokázať. Tam boli dosť zdĺhavé scény vypočúvania, a flashbacky týkajúce sa jeho mŕtvej manželky boli podľa mňa úplne zbytočné. Záver nepokazili, dokonca nás čaká jedno maličké prekvapenie. Na jedno pozretie fajn. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Solidní nápad i zpracování. Navíc mě zase po delší době překvapil závěr, což jsem považoval takřka za nemožné. Bohužel je to příšerně zahrané. teď narážim především na dvojčata, která byla všechno, jenom ne děsivá. A vedlejší postavy jim zdatně šlapaly na paty. Škoda. Ale s tímhle tématem se dá pracovat, tak se toho třeba někdy v budoucnu chopí někdo z hororových klasiků. 50% ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Zneklidňující atmosférou prosáklý snímek, pohrávající si s myšlenkou psychické provázanosti dvojčat. Úvodní ruleta je parádní, bohužel žádný další výrazný moment již nenastane. Scénář, ačkoli svým způsobem velmi originální, se utápí ve fádnosti a nenaplní svůj potenciál. Pochválit ale musím bravurní technickou stránku i herce. J.A. Negret mě rozhodně zaujal. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Táhnoucí se nuda, které by určitě prospěly střihačské nůžky a nápaditější vraždy. Za největší kámen úrazu považuju detektivní vložku, co tu má bohužel největší prostor, a tak se tu skoro celá půlka filmu jenom kecá a vyslýchá, než se černošský policajt (samozřejmě nám k němu nechybí povinné flashbacky do jeho minulosti) dopídí toho, kdo je skutečným vrahem. Jenže to ví divák po celou dobu, a sleduje tak podivné chování obou dvojčat s telepatickými schopnostmi docela bez zájmu. Abych pořád jenom nehanil: dvojčata byla obsazená dost slušně a na závěr se dočkáme i jednoho zajímavýho twistu, ale celek sám o sobě docela bída, takže za 30%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama