Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

freddy 

všechny recenze uživatele

Bláznivá americká komedie, která se zjevně nebere vážně a vznikla především pro divákovo pobavení. Takhle nějak bych asi vnímal tento film, který je milý, docela vtipný a především je to odpočinková nenáročná záležitost, kterou si někdo, kdo nechce u filmu moc přemýšlet, dokáže krásně vychutnat. Herecký ansámbl je přímo skvostný, věřil bych i tomu, že si to jednotliví herci perfektně užili, a celkově ten film vyzařoval velice pohodovou a uvolněnou atmosféru. Ovšem vyznat se ke konci filmu, kdo, kdy, s kým a co měl, to už jistou divákovu pozornost vyžadovalo, ovšem já mám vypointované konce rád, a když ještě vedou k docela solidnímu divákovu pobavení, tak není co dodat. Jen mě trochu mrzí, že film neměl nějaké vyšší ambice, mohlo to být ještě totiž o něco lepší, takhle se obávám, že časem si ani nevybavím, o co ve filmu šlo, prostě na jedno skouknutí příjemný film, který pobavil a zaujal, v dlouhodobějším vnímání jen průměrná komedie, která mi za chvíli splyne s řadou podobných filmů. I proto nakonec uděluji pouze průměrné tři hvězdy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a nenáročná „komédia“, ktorá síce miestami pobaví ale z celkového pohľadu nám neposkytne žiadnu novinku. Z hereckej stránky je to priemerné, z režisérskej ľahký podpriemer. Jedno však je isté: rodina a láska sú najdôležitejší!!!! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Docela vydařená, lehce bláznivá americká komedie o jedné rodině a velké svatbě, která se může velmi lehce poněkud zkomplikovat. Hvězdné obsazení hraje jasný prim a nebýt jeho, jednalo by se jen o jeden z mnoha (pod)průměrných a lehce zapomenutelných příspěvků do žánru. Snímek obsahuje spoustu vtipných scén i dialogů, ale celkově působí jaksi křečovitě a mnohdy až přehnaně, chybí mu lehkost. Velká svatba mohla být lepší, ale také i horší, takto se na ni ve výsledku ještě dalo dívat a vnímat ji jako odpočinkový americký "produkt." ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch amerických komedií pro široké publikum, plná kýčů, kterou si pustíte, protože to předem očekáváte a nevadí vám, protože nemusíte moc myslet. A když k tomu přidáte slušný herecký arzenál jako je Robert De Niro, Susan Sarandon, Diane Keaton, Robin Williams nebo Katherine Heigl, plus eRkový punc, kolikrát se i zasmějete a zážitek není vůbec špatněj. # [viděno: monitor, 5.1, no sub] # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $21,819,348Tržby Celosvetovo $45,447,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ hrôza na takéto obsadenie, prázdnota prázdna akurát tak na pospanie /20%/ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)
  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)

Reklama

Reklama