Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě teď se sám sebe marně ptám, proč jsem měl před lety pocit, že si film zaslouží dvě hvězdičky. Už jen herecké obsazení mi přejelo smirkovým papírem po obnažených nervových zakončeních, protože fakt nemusím herecký projev Diane Keaton a Robina Williamse, korunu všemu nasadila ještě královna falešných úsměvů a nemastně nesolený Topher Grace. I to bych ale dokázal překousnout, pokud by scénář nebyl příšernou kktinou, která mě svou klišovitostí neskutečně vytáčela a mocně mě nebavila. Ve chvíli, kdy došlo na ručičky a očička, jsem Robertovi De Niro málem taky poblil rameno. / Poučení: Hodláš se oženit? Jak myslíš... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $21,819,348Tržby Celosvetovo $45,447,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ hrôza na takéto obsadenie, prázdnota prázdna akurát tak na pospanie /20%/ ()

Reklama

janeke 

všechny recenze uživatele

pestrý, zábavný portrét jednej liberálnej rodiny. pekne napísané postavy, ktoré sa snažia vyzliecť sa zo svojich stereotypov. Diane, Robert, Susan, Robin a dokonca aj Topher si svoje role užívajú a ja som sa mohla bez pocitu viny hihňať na ich bláznivých, nekorektných vtípkoch. s obavami vzhľadom na tunajšie hodnotenie som film chcela vidieť najmä kvôli Diane Keaton, na ktorú mám slabosť... napokon som rada, že som sa nenechala odradiť nepríjemne modrým štvorčekom. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Zas a znovu jsem se přesvědčila o tom, že herci udělají hodně. Naprostá blbost, jednoduše stupidní americká komedie, ale díky hercům se mi to neskutečně líbilo a dávám 3*. Sice je mi kapku záhadou, jak se na tento snímek chytlo tolik perfektních herců a hereček (jako vážně, podívejte se nahoru, jedno slavné jméno vedle druhého), ale jsem za to ráda. Hlavně mě potěšilo vidět zase v něčem Tophera Grace, který mi samozřejmě nejvíce přirostl k srdi v That 70s' show, a tady kupodivu hraje floutka s podobným humorem. No prostě jsem se u tohoto bavila a tak to má být. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zbytečný komediální kýč kupící klišé na klišé. Prostě svatba, kde najednou praskne spousta věcí najednou. Asi až moc velká spousta. Vtipu film příliš nepobral, z hlášek si nepamatuji jedinou. Nejspíš proto, že tam nic takového nebylo. Celé to drží nad hlavou silná herecká sestava, v níž se obejvují jak veterání v čele s Robertem de Nirem, tak nastupující generace s Amandou Seyfried či Topherem Gracem. Částečně potěšila i Katherine Heigl ve vážnější rovině, která jí docela sedla a podle mě by se už mohla oprostit od výlučně komediálního zařazení. 30% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)
  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno