Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na moje prekvapenie, až taký prepadák ako som čakal to určite nebol. Náhodou celkom dobrá oddychovka, ktorá sa síce točila len okolo jednej veľmi bláznivej rodiny a príprav na blížiacu sa svadbu. Očakával som sériu megaklišé, ktoré zvyknú byť presne pre takýto druh filmov príznačné, no namiesto toho sa to odohrávalo v celkom príjemnej atmosfére. Aj keď to nebolo nič prevratné, ale na druhú stranu ani úplne podpriemerné. Herecké obsadenie veľmi dobré, dokonca aj príbeh so zápletkou celkom zaujal, no najviac zo všetkého sa mi rátal flegmatický Don (ktorého hral Robert De Niro), a celkom zaujala aj pôvabná latino herečka Ana Ayora. Zato Amanda Seyfried bola takmer neviditeľná, čo je celkom divné, keďže hrala nevestu :D ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Chce se mi zvracet. Alespoň jsem se ale v jednom utvrdil. Roberta De Nira považuji za hereckého boha, ovšem celou jeho kariéru ho provázejí těžký přešlapy a tahle sračka je toho jasným důkazem. Nicméně právě on zachránil tuhle pohromu od úplného Odpadu, protože se tu jediný alespoň o něco snaží. Ikdyž tedy na rovinu, marně. Na druhou stranu, filmy, kde se objeví jména Seyfried, Heigl, Grace a Keaton, jsou pro mě naopak zárukou zmaru, infantility a nesoudné trapnosti, což zde opět všichni s jistotou sobě vlastní potvrdili a já je všechny nesnáším zas ještě o pořádný kus víc. Jinak celá tato podívaná je tedy jen další z oslavných ód na příkladnou americkou rodinu, všichni se milují ať se děje co se děje, odpouštějí si jak na běžícím páse, toleranci, respekt, uznání mají k snídani, obědu i k večeři, prostě extra porce nereálnosti, kdy ve skutečnosti, když by se dělo, co se dělo zde, by lítali talíře, facky a vulgarity od první do poslední minuty a nejspíš by nakonec musela naběhnout i zásahovka. Někdo na tyhle přeslazenosti má zkrátka žaludek, já doufal, že půjde o trochu něco jiného, leč nestalo se, rozhodně tedy nedoporučuji, tyhle snímky vážně nedávám ani s tou největší dávkou tolerantnosti. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŠECHNO TO VYCHÁZÍ NA POVRCH“... /// Sázka na ,,starý“ ksichty a sexy fóry. Vodvážný… (mladýho to baví, třeba ta scéna s ,,lízačkou“…), ale jinak je to místy trapný, místa, kde starouši senilně něco řešej, jsou duševně ,,prázdný“ a nudný. To všechno lehce přebije oněch pár ftipnejch okamžiků. Velká svatba je prostorem pro hodně postav. Každá tu dostává prostoru zhruba stejně. Bohužel se roztáčí jen a pouze kolotoč vztahů, takže je to fakt, jako v nějaký telenovele. To jste kurva nebyli nikdy na pořádný svatbě? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na komediích mám nejradši, když si dávaj pěstí. 2.) Jsem sentimentální důchodce se sklony k alkoholu a nekromanský promiskuitě. 3.) Thx za titule ,,retvi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Na předsvatební komedie se vždy rád podívám. Mám rád ten zvyk, kdy se rodina sejde již pár dní před svatbou a potom si vychutnávám vzájemné vztahy, které z tohoto setkání logicky plynou. Navíc, pokud jsou ve filmu přítomna opravdu zvučná jména. Jenže… zklamání. Zde šlo asi fakt jen o ta jména. Celkové interakce byly trapné a opravdu jsem se přistihl, že některým situacím jsem se smál na sílu. Prostě a jednoduše, abych těch sto minut dokázal přežít ten klam, že se jedná o komedii. Předsvatebních komedií byla natočena celá řada a někdy se prostě stane, že to nevyjde. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nebejt toho nabitýho obsazení, asi určitě bych tento film v klidu vynechal. Příběh neni nic moc, jedná se prostě o klasickou letní vyplachovačku, nic víc, nic míň. Taky mě bolí, když vidim, že v tom hraje třeba De Niro nebo Williams, ale když už tam jsou, tak si jejich přítomnost alespoň "užiju"... 60% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)
  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)

Reklama

Reklama