Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, ale celkově nesympatické. Kdyby se to celé drželo v tempu a lehkosti první povídky, byl bych víceméně spokojený. Ta první je totiž krátká, svižná, dost ujetá a jednoduše(přesto příjemně)vypointovaná. Druhý kousek diváka celou dobu drží v hezkém očekávání co z toho vyleze(?) aby z toho nakonec vylezla dost nesmyslná spatlanina..(fakt nevím- Buď to bylo tak překombinované, že jsem to nepochopil a nebo to bylo tak banální až je to hloupé). Poslední příběh je jedna velká nesympatická disfunkce, která sice zaujme, ale moc nepobaví a ve výsledku vlastně ani nepřekvapí. Prostě tři divně natočené divnosti pro divné lidi. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Život není jednoduchý. 1) Nesourodá povídková směska začíná lehkou hříčkou Dům a domov s nesmyslnou pointou o páru, který si domů zve bezdomovkyně, které opije, zneužije a pak pravděpodobně v míru zase propustí. Nesmyslná nefunkční pointa, kterou navíc už prozradil nedočkavý distributor (!) ve svém oficiálním textu spolu s neatraktivním manželem pěkné manželky mi připomíná "hororové" povídky Miloslava Švandrlíka. Jedna hvězdička._____ 2) Stroj na mutanty je jediný příběh, který dostojí perverzním očekáváním. Vskutku nechutná reminiscence nacistických pokusů na lidech na mě zapůsobila velmi silně. Čtyři hvězdičky. Určitě k nim přispěl i otevřeně homosexuální herec 32letý Daniel Brocklebank (pasák Frank)._____ 3) Mrcha, jediná "seriózní" povídka o sexuálních úchylkách, i když bych ji spíše zařadil mezi psychologické hříčky, byla pak milým zakončením tria. Tři hvězdičky._____ 4) Výstižný komentář: darkrobyk****. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy, ale viděl jsem jen první dva. Třetí už jsem neměl chuť zhlédnout, neboť se obávám, že bych šel s hodnocením níž. Pár věcí šlo, třeba první příběh nebyl nejhorší a člověk se i zabaví. Hodnotil bych ho lepším průměrem. To zkazil ten druhý, který mě nudil od začátku, až do konce. Snad jen na jednu scénu, tak že bych dal jednu hvězdičku. Možná by to prosekl třetí díl, ale na to jsem už neměl náladu, tak možná příště... 4/10 = 40% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe mám šťastie na poviedkové horory, a tento môžem len chváliť. Obsahuje tri krátke poviedky. 1. House and Home: Príbeh o psychopatickom manželskom páre (obaja sú náboženskí fanatici), ktorí prilákali bezdomovkyňu, aby si na nej ukojili svoje perverzné chúťky. Výborný príbeh, v ktorom nechýbala poriadna dávka brutality a taktiež nečakaný záver. 2. Mutant Tool: Tu už šla kvalita veľmi rýchlo dolu. Hlavnou hrdinkou je narkomanka, ktorá okúsi novú drogu. Radšej nechcite vedieť, z čoho je tá droga vyrobená. Nápad je rozhodne veľmi originálny a zaujímavý, pričom sa nájde aj zopár nechutností, ale aj tak som sa miestami nudil. Navyše to nemalo ani hlavu ani pätu, takže sa jedná o najslabší článok filmu, aj keď zlé to zase nebolo. 3. Bitch: Toto bola skôr eroticko-psychologická dráma ako horor, a rozhodne najperverznejšia a najzvrátenejšia. Hlavná hrdinka mala očividne istý sexuálny problém (scéna, kde vibrátorom znásilňuje chlapa fakt nemá chybu). Záver ma teda načisto odrovnal, to jednoducho treba vidieť. Príbeh mal jednoznačne najlepšiu hudbu a neskutočnú prácu s kamerou a farebnými filtrami. Ak by som mal zhodnotiť jednotlivé príbehy percentuálne, tak by to bolo 80% - 50% - 80%. Neviem určiť, či bol prvý príbeh lepší ako posledný, lebo krvavá phantasy a psycho zvrátenosť sa veľmi porovnávať nedajú. Ale treba to vidieť! ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Tady spíš hodnotím kvalitu s provedením filmu a už tolik ne ty příběhy, které ale vůbec nebyly špatné zvláště druhá povídka byla velice těžká na pochopení. Mým vítězem se ale stává povídka číslo 1, protože měla slušnou atmosféru, napětí a bestiakální konec. Celkově to je dosti zvrácené a perverzní. Překvapivě :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)
  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)

Reklama

Reklama