Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne nezajímavý trojpovídkový explo-horor. Jednička se mi moc líbila, ale skončila fakt dojebaně - 4*. Dvojka stála celá za hovno, divná a nudná - 2*. A trojku jsem strávil v očekávání, psí závěr byl excelentní (úchylácky rád bych viděl víc) - 4*. Takže jako celek lepší trojka. Nemusím takovéto kompilace už čistě z principu, ale tahle byla celkem hezoučká. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jsou ve vaší ložnici rutina, všednost, šeď a manželka? Inspirujte se praktikami z "la petite mort" a zůstanete v ní sám.. Orgasmus č.1: poslední večeře služebníků Páně, bondage, pissing a pak už jen maso bez -chismu. Bon Apetit! Orgasmus č.2: uspávací zápletka kolem penisu o průměru požární hadice a nadpřirozeném efektu farmaceutik z jeho výměšku. Zív. Orgasmus č.3: submisivita, dominance a nezodpovězená otázka, jestli si lízl i Zdeněk Srstka. Haf! Délkou jednotlivých epizod zvýrazněný nedostatek invence mohla hasit snad jedině explicita, díky které by se Little Deaths dostaly (podobně jako Srbský film) do podvědomí diváků, nicméně autoři se rozhodli vydat jinou cestou - cestou trošku ostřejšího křesťanského týdeníku, co se snaží polaskat citlivé duše poetikou perverzity.. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Třetí povídka mi přišla trochu přitažená za vlasy. Vlastně spíš za obojek. Tím nemyslím chování toho občůrávacího Romea a jeho paničky Julie, lidé jsou čeládka různá, o tom žádná. Myslím nelogické ohryzávání té mstitelské psí smečky. Normálně by přece olízali gulášek a nanejvýš si tak trochu zapejskovali! Vždyť v celém tom krmení (před tím v garáži) nebyl jediný náznak nějakého výcviku k lidožroutství. Přece furt žrali jen granule, no ne? // U prostředního příběhu jsem sice párkrát musel dát Stop, abych měl čas vyměnit si kýbl, ale nějak extrémně mě to taky nebralo. Asi jsem si u toho neměl číst. A nemlich Mengeleho sebrané spisy. A taky to asi chtělo, místo popcornu, si otevřít SALKO. Nejmíň pětilitrovou pikslu :-) // A jednička? Ach jo. Za tu bych scénáristu ... nejradši taky pozval na večeři! I osušku a pěnu do koupele bych mu připravil. Za to, jak mi to zprasil. A taková krásně šťavnatá, syrová jednohubka to přitom mohla být! Kdyby v závěru k těm dvěma zazobaným, nadrženým estétům přišel na gáblík už jen ten pokérovanej Adam. A hostitele by okusovali jen on a jeho bezďácká Eva. To vážně autor nikdy neslyšel o tom, že někdy méně znamená více?! A odchytit si toho obtloustlýho lidumila (nic moc se jim nestane a ještě si trochu vydělají) až venku, na ulici? To si přece mohla ta banda hlady skučících, odporně levnejch komparsistů, k večeři čapnout kohokoli jinýho! Na odlehlejším místě a bez rizika, tak proč taková konspirace s bezďačkou, co nese svou kůži na trh? A to nemluvím o smíšených pocitech, které jsem zažíval kvůli tomu, jak já sám teď živořím jako bezdomovec a tak často nemám ani já co do huby :-) ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Do Little Deaths som vkladal menšie očakávania, no všetky perverzné poviedky (ktoré ani tak perverzné nie sú) ma nudili a nejakému deju som nevenoval pozornosť. Zatiaľ čo z House & Home [2/5] mohol byť fajn rape & revenge splatter, celú dobu sa tam kecá, nie je to dostatočne perverzné a ani brutálne, takže nič čo by ma zaujalo. Mutant Tool [2/5] už naopak zaujímavý bol, no spracovanie je zlé, je to nezáživné a zbytočne som sa nútil vydržať do konca. Bitch [3/5] sa od predošlých poviedok až tak nelíši, no narozdiel od nich to aspoň sčasti baví (aj keď len posledných minút) a zakončenie je celkom vydarené. Vo výsledku v Little Deaths nevidím žiadne veľké klady, ale zas úplne to nezahadzujem, i keď som mierne sklamaný. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Woody Allen, autor známého bonmotu, že mozek je jeho druhý nejoblíbenější orgán, vyjádřil kdysi svůj vztah k sexuální revoluci natočením rozverného povídkového filmu Vše, co jste chtěli vědět o sexu, a báli jste se zeptat. Díval se přitom na sexualitu z té komediální, odlehčené stránky. Autoři snímku, který naši distributoři odbyli zjednodušujícím bulvárním titulem Perverzáci, na to jdou z druhé strany a zobrazují svět temných sexuálních fantazií tak či onak spojených s násilím a plným negativních lidských emocí od strachu, touhy po pomstě až po nejpřízemnější nenávist. Řadu známých a úspěšných hororových titulů posílám do filmového suterénu, ale tenhle morbidní výlet za hranice obecně tolerovaného a známého světa mi kupodivu sedl, jakkoliv ani jedna z povídek není bez kazu - všude něco přebývá, schází nebo je aspoň o kousek posunuto oproti tomu, jak bych si pointy příběhů představoval já. V konečném výčtu jde přesto o poměrně zábavnou a originální hříčku, ovšem s upozorněním, že opravdu není pro každého, a umím si docela dobře představit i kategorický odpad. Za sebe můžu říct, že jako pejskař jsem nejvíc ocenil třetí příběh o svérázném příteli němých tváří a něžných psích zoubcích v akci. Celkový dojem: 70 %. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)
  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)

Reklama

Reklama