Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Franklin Franklin (Matt Lucas) omylem usmrtí svého domácího (Peter Stormare), je donucen zahladit všechny stopy a schovat tělo. To však nebude tak snadné, jak se mohlo ze začátku zdát. Kriminální komedii Small Apartments na motivy stejnojmenné knihy Chrise Millise natočil švédský režisér Jonas Äkerlund. (ssfan)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bizarný herecký koncert zaujímavých osobností na čele s Mattom Lucasom (ktorého som si obľúbila vďaka Little Britain). Na tie 4* to vytiahne až po dopozeraní a zamyslení, pretože počas sledovania boli dojmy nezriedka rozpačité, hoci tú "nezávislosť" filmu bolo vidieť a cítiť po celý čas. Keď sa tá mozaika poskladá, odrazu vidieť celý obrázok. Vždy som mala rada takéto filmy a síce som v tomto prípade nevedela do čoho leziem, som rada, že som si ho pozrela. Mimochodom, všetky role výborne sadli, ale špeciálne Johnnyho Knoxvilla musím vypichnúť, bol fakt skvelý. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Typická komedie ve stylu Matta Lucase kterej tu hraje to největší prase co jsem za posledních pár let viděl ve filmu. Navíc každá role tady je cameo, neni tu žádnej no name herec, a camea jsou to vcelku slušný (Dolph Lundgren tu má nejlepší roli za posledních 15 let). "Než máma umřela tak jí brácha slíbil, že se o mě postará. První věc co udělal bylo, že mi na nohu pustil bowlingovou kouli. Zlomil mi 13 kostí, nehet na palci už mi nikdy nenarostl a jsem nadosmrti plešatej." ()

Reklama

tereez 

všechny recenze uživatele

Originální komedie/drama, životní moudra v závěru included. Franklin a celá jeho (spíše komediální) dějová linie boží. Vedlejší postavy a jejich příběhy byly spíše do dramatu, ale filmu to nijak neškodilo, Knoxville jej ještě více pozvednul. Milovníci dramat a ujetých scénářů s ještě ujetějšími postavami budou nadšení. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Misty az prehnana uchylna silenost ale bavil jsem se slusne zkratka je to gejske nechutne ale docela primerene zabavne Dolph opet svou ulohou prekvapil a urcite nezklamal rozhodne mne svyma hlaskama velice solidne pobavil ten chlap holt zkratka muze hrat kohokoliv v cemkoliv a kdekoliv ale vzdycky to bude stat za to na zaver jeste dodavam ze tohle je sverazny dilko pro dost okrajovy publikum a ne kazdymu to sedne nicmene ja osobne nejsem nespokojen je to zajimavy netradicni pocin zadna pecka ale solidni zalezitost to jako zase jo ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Lucas v roli, která mu sedne. A navíc zabere skoro celý film. A přicmrndávají mu zdařile i ostatní (třeba Knoxville je zde mnohem, mnohem lépe sedne než k Arnoldovi v Konečné). Small Apartments vypadají na první pohled nic moc, a podle toho jsou zde i hodnoceny (něco málo přes 60%). Ale ve skutečnosti jde o zdařilou komorní komedii, s rozumnou dávkou uvěřitelné bizardnosti a nástinem černé komedie. Je to opravdu kvalitní oddechovka, která klame tělem. Příběh je dobrý, zápletka je dobrá a scénář také. Celé to sedí, není to nic okoukaného i přes zachování žánrových principů, a to je hodně fajn. Člověk jen tak nevidí za roh příběhu, jak se mi to (k mému zklamání) často stává, a navíc se ani nestará. Prostě si sedne do křesla a čeká, kam ho to v patách Frankliovi Franklinovi povede. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Scenár vychádza z rovnomennej knihy Chrisa Millisa, ktorá v roku 2000 vyhrala 23. ročník medzinárodnej súťaže 3-Day Novel-Writing Contest. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama