Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Ujo. 

všechny recenze uživatele

Střelená komedie, která ale dokáže velmi častokrát po dobu filmu rozesmát. Komedie mám velice rád, tady se splnilo to, co jsem od toho očekával. Pohodové odreagování, které mi přichystaly esa jako je Jack Black, Jason Biggs a Steve Zahn. Tihle herci spolu v komedii je pecka, kdo má rád srandu která za to stojí,ideální film. Teď nekdy běžela zase v telce a neodolal jsem, i když to bylo v pozdních hodinách, prostě rád se zasměju u filmu s takovým obsazením, hlavně Jack nezklamal :D ()

xander 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že táto komédia ma prekvapila. Komediálny herci ako Jason Biggs, Steve Zahn, Jack Black, Amanda Peetová, Amanda Detmerová ale aj R. L. Ermey, sú väčšinou vtipný.Nuž ale na svoj pôvod, medzi teenagerskými komédiami nedá ani Pekelná ženská zabudnúť, ale tri hviezdičky je aj tak pekný výsledok. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Evil Woman stojí na hereckém obsazení: Výborná Amanda Peet (a že byla fakt ultra-mrcha) parádně sekunduje super komediální dvojce: Black/Zahn, potěšil i výborný R. Lee Ermey (v epizodní roli) a taky Kyle Gass (Blackův parťák z projektu Tenacious D) v mini-roličce... Jason Biggs se sice snažil ale i tak zůstane už asi navždycky jen ten,co šukal koláč a v celém tom parádním hereckém cirkusu byl spíše jen do počtu... I tak sem se bavil výborně! ()

Zrzavakocka 

všechny recenze uživatele

to že dokáže jedna strana ve vztahu tu druhou deptat a udělat si z něho či z ní na slovo poslušnýho pejska to už víme a to že se to někomu líbí to je jeho věc ale když k tomu přidám realitu tak v některých případech to došlo až k týrání jako komedii bych to zas ažtak nebral sice pár scének k zasmání bylo ale jak říkám ty následky ty následky ................... ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychová a trochu i šílená komedie u které může člověk vypnout a vychutnat si ten nesmyslný příběh. I když je to film tak na jedno podívaní a dost! , musím uznat, že jsem se docela bavil. Jason Bigs a Amanda Peet byli skvěl… Zato Steve Zahn A Jack Black nebyli vtipní, ale trapní. Dám dvě hvězdy... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (Stocki)
  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)
  • Koučem řečený citát "If you can dream it, you can do it" - "Sen se může stát skutečností" řekl ve skutečnosti Walter Elias„Walt“ Disney. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama