Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Steve Zahn je magor, v dobrém slova smyslu. V poslední době mě již podruhé nadchl (ještě více se mu to povedlo ve Skandálech ze života zvířat). Komedii táhne hlavně on (záchvat smíchu jsem dostal např. při józe - modří už vědí), Jack Black a Amanda Peet. Nebýt obsazení Biggse z kterého se mi dělá vyrážka, jen když ho vidím, tak bych šel s hodnocením výše. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Pekelnou Ženskou jsem před pár lety jen fragmentovitě shlédl na HBO, ke všemu s dabingem, ale párkrát jsem se usmál, takže nebyl důvod nevěnovat této taškařici celých 90 minut. Ústřední potrhlé trio Black, Biggs a Zahn versus usurpátorská mrcha s atraktivním a charismatickým zevnějškem Amandy Peet, to vypadá na první pohled jako funkční kombinace. Nicméně až na pár povedených vtipů, kterými tak akorát zaplníte trailer, nebo uspokojíte nekoncentrovaného diváka, se chatrný scénář potácí na hranici trapných gagů a své hrdiny profiluje stereotypně jako roztěkané pitomce, což sice mnohdy vtipné bývá, nikoliv v tomto případě. 40% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Amanda nebo Amanda? Detmer nebo Peet? Nic jiného se mi během projekce v hlavě nemíhalo. Omlouvám se všem, kteří by v mém komentáři snad chtěli nalézt nějakou hloubku. Znovu jsem si potvrdil, jak ´pravdivé´ jest pořekadlo, že na vzhledu nezáleží. Amandu Peet považuji za jednu z nepřitažlivějších hereček (ponechme stranou kvalitu její filmografie), čili mi nezbývá, než vyseknout poklonu Amandě Detmer, která se jí ve všem vyrovnala, ba možná i v určitých pohledech překonala. A o filmu samotném? Klasická romantická americká komedie s nádechem průměrnosti a cílem oslovit především atraktivností hlavních představitelů. A pak také kontrastem mezi nimi a vykutálenými kamarádíčky Jasonem Biggsem a Stevem Zahnem, kteří v ne málo případech role hlavních hrdinů přebírají na svá bedra. Nic duchaplnějšího vám k tomu všemu však neřeknu, s ohledem na první část tohoto výlevu mých pocitů z Pekelné ženské. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie o tom, jak se dva kámoši snaží třetího uchránit od nevhodné ženské. Několi situací je v tom povedených, takže se to dá vydržet. Amanda Peet byla v roce 2001 pohledná ženská a docela jí ta role sedla, první role, kde nehraje takovou tu svou obvyklou popelivou "slípku". Jinak jsem měl pocit, že už jsem něco podobného asi stokrát viděl, takže jen taktak...60% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak jestli tahle ženská není peklo samo, tak se tam alespoň narodila. :-) Trochu ďábelské jsou i některé situace, události a psohlavec :-) Jinak, trio kamarádu se docela dobře doplňovalo, v druhé půli jim sice docházel dech, ale to se jen připravovali na závěr filmu :-) Shrnuto podtrženo, bláznivá komedie to je, ale celkově ji řadím ke slabšímu průměru. 40% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (Stocki)
  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama