Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

predators 

všechny recenze uživatele

Tak jestli tahle ženská není peklo samo, tak se tam alespoň narodila. :-) Trochu ďábelské jsou i některé situace, události a psohlavec :-) Jinak, trio kamarádu se docela dobře doplňovalo, v druhé půli jim sice docházel dech, ale to se jen připravovali na závěr filmu :-) Shrnuto podtrženo, bláznivá komedie to je, ale celkově ji řadím ke slabšímu průměru. 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když přijde Godzilla z práce, první co udělá je, že si obuje pantofle a právě pod jedním takovým se ocitá tradiční napichovač dýňových koláčů Jason Biggs.. Přiměřeně pitomá komedie, pochopitelně plná onanie a lascivního humoru, v které se mi snad poprvé nepříčil S.Zahn. Tak už to vypadá, že ani na sklonku kariéry nedostane R.Lee Ermey roli zádumčivého vysokoškolského profesora, čítajícího po nocích Konfuciovy spisy v mandarínštině.. ()

Reklama

memoman 

všechny recenze uživatele

Svižná a odpočinková komedie,která se spoléhá většinou na fyzické gagy a slovní humor bazírující na tom,jací jsou hlavní protagonisté tupci(skvělí Jack Black i Jason Biggs) a jaká je ta Judith svérázná buchta(krásná Amanda Peet). Humor ve stylu bratří Farrelyových,který může urazit muže a potěšit feministicky smýšlející dívky-potvory. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Jeden z úletů, které z oblibou vyhledávám, ústřední trio looserů je fantastické(Nejvíc Jack Black v roli homosexuálního obsolventa Sendvičové univerzity:D) , k tomu posedlost Neilem Diamondem:)... Děj prakticky neexistuje, ale nevadí, stejně sem se párkrát slušně zasmál, film rozhodně není pro každého, ale pro mě dokonalá relaxace... ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nechutné, místy to je celkem i zábavné, avšak jen opravdu sporadicky. A když se už ke slovu dostane náznak mojí osobě blízkého humoru (kterým však tento žánr není), všechny klady zprasí pekelně odpadový český dabing, jaký mi naservírovala TV nova. JE skuečně pravděpodobné, že při originálním znění bych možná dokázal pozvednout procentometr, ale takhle to nejde. V současné situaci ne. A že bych se na to díval znovu? To nehrozí. Ta protrpená půlka stačila. Hájení dvou hvězd spočívá v Jacku Blackovi a pohleduhodné Amandě Peet. 40% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Když Sandy souhlasí se společnou večeří s Darrenem, jdou do skutečné restaurace The Cannery Seafood House. Scéna kde Sandy vrhne Darrena do vody byla natáčena právě vně restaurace. Ovšem když poté Sandy vytahuje Darrena z vody nacházejí se na východním konci pláže Jericho Beach, blízko tenisového klubu Jericho. Potíž je v tom, že mezi restaurací a pláží Jericho je vzdálenost přibližně 8 mílí! (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)
  • Koučem řečený citát "If you can dream it, you can do it" - "Sen se může stát skutečností" řekl ve skutečnosti Walter Elias„Walt“ Disney. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama