Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film příšernej, to je bez debat ... Otřesní herci, občas TV look, spousta zbytečných a nudných komentářů ... Ale ty gore efekty byly fajn. Připomínalo to dost japonský moderní splattery, který mám docela rád. Co tam ten Crowley s těma lidma dělá je fakt masakr ... plus že nebyl ušetřen skoro vůbec nikdo. Postupně si je podá fakt všechny ... Za ty 2 hvězdy to je akorát ... ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Třetí díl vraždícího maniaka je zpět. Co se nedostatků týká, je to stále to samé dokola, ale navíc přimýchané další nesmysly, aby divák byl ještě znechucenější. Pořád platí, že první díl, i když nebyl bůhví jaký zázrak, tak alespoň měl místy napětí a i když chování postav bylo debilní, tak zde to platí ještě dvojnásob. A na tu masku si snad u Hatcheta nezvyknu, z blízka to vypadá ok, ale z dálky vypadá jak sněhulák co se snaží hýbat. 30% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě rozhodně lepší než dvojka která zklamala. Tohle se více vrátilo k parádní jedničce. Příběh opět začíná tam kde předešlý skončil a hlavní hrdinka je zavřena. Nicméně to netrvá dlouho a za chvíli je opět v lese. Tenhle díl je asi nejvíce humorný a to není vůbec na škodu podle mě tu humor funguje hodně solidně. Brutalit je tu poměrně dost a i když jsou strašně Over The Top(scéna s utrhnutím všech končetin a následné utopení) tak prostě pobaví. Galligan je parádní a konečně mě po delší době potěšil. Plno odkazů na předešlé díly neměly chybu. Hatchet 3 je prostě nářez který mě i přes své chyby hodně bavil což se mi v poslední době moc často nestává. BTW bitka mezi Hodder a Mears byla dobrá prdel i když mohla být delší. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Jednička sice nebyla znovu překonána, ale nakonec musím přece jen dát i III stejné hodnocení. Né, že bych je řadil na stejnou úroveň, protože jednička si 4* zasloužila zatímco třetímu dílu velkým způsobem pomohla ke 4 hvězdě scéna která se točila kolem urny a popela u té jsem se fakt zasmál nejvíc ze všech dílů. Jinak je Hatchet III nesjpíš poslední díl téhle gore slasher zábavy a divák se znovu dočká toho co i v předchozích dílech litrů krve a bezva vražd. 60% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v prvních dvou dílech tak i tady jde hlavně o brutalitu. Takže se můžete těšit na hromadu mrtvol, utrhané ruce, hlavy, potoky a gejzíry krve, trhání kostí z těla ven i s lebkou, rozšlapávání hlav a podobné dobroty. Jenže rozpočet byl ještě o něco menší než mizivej tak to vše vypadá max děsně vtipně a bát se nebudete ani jedinou vteřinu. Danielle Harris se s naší bláznivou Victorkou znovu střetává a je jedna z mála na koho se dá koukat. Nejvíce mě ale potěšila rolička Sida Haiga toho dacana vidím rád vždy. Celkově slabší než první dva díly ale ne o tolik abych šel s hodnocením dolů. Pokud občas chcete horor kde se nebojíte ale baví vás tuny kečupu míso krve a halda vinných klobás co by vnitřností tak vás to bude bavit. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)
  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno