Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Určitě to má povedenou mystery atmosféru a dobré zvraty, ale i přesto, že v tomto žánru je možná ledasco, tak mi ten příběh přišel jako až moc velká šílenost. A i když to má opravdu povedený a nečekaný momenty, tak to místy může působit i trochu utahaně. Pro fandy mystery (hororů) je to ale víceméně povinnost a takové příjemné a nenápadné zpestření ve vodách tohoto mnou velmi oblíbeného žánru. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

New Hampshire? Wisconsin? Nebo snad Jižní Dakota? Kdepak, tahle trojice se nachází v 51. státu USA - v Prdeli a jejím guvernérem je prodavač za pokladnou, co čte jakoby náhodou knihu s názvem „A Timescape“.. Zajímavá, patřičně mysteriózní zápletka o činech a jejich důsledcích, kterou sráží otálení hlavních hrdinů s položením si klíčových otázek, prkennost mladého Clinta či třeba tragikomicky natočená scéna leteckého bombardování. Píseň při úvodních titulcích (Stellastarr - My Coco) byla na Vejdi nikam asi to jediné, co mi utkví v paměti.. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost a i když je fakt, že z toho má člověk pocit, že leccos už někde nějak viděl, rozhodně to není ztracený čas, sympatičtí herci, v rámci možností postav i logické uvažování, narážky na Pacmana, Deliverance a Mika Myerse rozhodně zalahodí uchu. Atmosféra je parádní, nebýt dost podivně udělaných letadel a přece jenom trošku omleté zápletky, dostalo by to pět plných, digitálních bombiček. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekná kamera... a to je všetko. Druhý bodík dávam len za Saru, lebo musím uznať, že je to naozaj kočička na pomaznanie. Ale mám taký pocit, že má sklon hrať vo filmoch, v ktorých sa celú dobu "nič nedeje" (a tu to platí ešte omnoho viac ako v Innkeepers). Presnejšie mi to pripadalo tak, že som sa trištvrtinu filmu díval na diskusný krúžok najprv troch, neskôr štyroch postáv. Nemám veľmi čo hodnotiť. Celý film sa vlastne snaží fungovať len na základnej zápletke, v ktorej sa hlavné postavy stretnú na chate v lese a snažia sa zistiť, aká je medzi nimi spojitosť a ako sa z toho lesa dostanú. To je celé. Nie, prežiť sa to dalo, ale nebol to teda "horor" pre mňa, ja sa chcem báť, alebo kúpať v krvi, alebo... hocičo, len nie nudiť. A pri tomto som väčšinou zaspával. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy tohto typu. Mysteriózne. Kedy celý film netušíte o čo ide a nedesia vás žiadne príšery ale zvláštne javy a okolnosti. S hereckým obsadením som bol spokojný. Navyše dívať sa na mladého Eastwooda je ako keby ste sa dívali na starší film s jeho otcom. Nezdedil len jeho podobu ale aj herecký talent. S pomalším začiatkom príde neskôr prekvapujúci stred, ktorý je najlepšou časťou filmu. Keď sa dozviete o hlavných postavách niečo prekvapivé, nečakáte že sa o pár minút dozviete ešte niečo horšie. Záverečné zhodnotenie: Príjemné prekvapenie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama