Reklama

Reklama

7500

  • USA Flight 7500
Trailer

Dvojice na svatební cestě, dívka cestující do Tokia, mladý pár chystající se na dobrodružní cestu po Asii, dvojice těsně před rozchodem, přehnaně sebevědomá letuška zamilovaná do pilota – ti všichni nastoupí do letadla do Japonska. Během letu se však na palubě letadla začnou dít podivné věci. Přistane nakonec let 7500 v Japonsku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Šimizu je pro mě spojen s nejděsivější ženskou hororovou postavou, co jsem kdy viděl, takže jsem celý film čekal, kdy na mě vykoukne Kayako nebo nějaká její ségra. A ono to nakonec mělo pointu úplně někde jinde než bych u Takašiho čekal. Vlastně i milé překvápko, že zkusil zase jednou něco jiného a vzhledem ke krátké stopáži nehrozila ani nuda. Herci se povedli - dacana s telefonama a paní Vdanou jsem zdárně nesnášel, zbytku celkem i fandil. Atmosféra do letadla nastoupila taky a vydržela v něm až do konce plus jako bonus fešná Jamie Chung v roli letušky, která má pro strach poděláno (vždy před sebe cpe bloncku) . ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Film na ktorý som čakal takmer 3 roky!! Sklamanie isté, ale po toľkých negatívnych komentárov som bol docela pripravený. Nie nebudem zatracovať Šimizuho, podľa mňa je to kvalitný režisér, ktorý vie nabudiť atmosféru, tá atmoška bola badateľná i tu, lenže 7500-vka dopláca na otrepaný scenár, tá záverečná pointa je fakt na guľku do hlavy...Chápem i tie nízke hodnotenia, ale strhávať body za záverečných 5 minút je mi blbé. Čakal som bombu, dostal som tak akurát malý delobuch. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný snímek z příjemného prostředí klaustrofobních areolinek. Jediný problém vidím bohužel v zde tolik propírané pointě, která je opravdu odfláklá, neoriginální a v tomto případě i poněkud blbá. Jinak se na to koukalo ale velice pěkně, herci nevadili a řemeslná stránka je na vyšší úrovni, než bývá v kraji zvykem. Ovšem za ten konec by zasluhovali scénáristi přes držku. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Šimizu už při druhém dílu Nenávisti ukázal, že to bylo bez zaujetí acelé takově prkeně natočené. On zkrátka není tak talentovaný režisér, aby vytvořil parádní atmosféru. Navíc v 7500 otřepané téma, které rozhodně nezaujme, slabé zpracování. Celé je to nemastné neslané. Aspoň že stopáž nebyla delší, jinak bych snad nemě sílu dokoukat. 30% ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Takže copak to tady máme: 1x mnohokrát omleté téma,poté přidáme absolutně nezvládnuté budování atmosféry - ona tam vlastně za celou dobu žádná nebyla - , dochutíme asi 7-9 ks nejedlých neherců (které pak podle potřeby můžeme volně vyhazovat přímo do koše) a celé to dochutíme ohromující a naprosto překvapivou pointou, která mě zaskočila asi stejně, jako komerční úspěch Hobita. Jak tohle mohlo být svého času medializováno jako nejlepší a nejpřekvapivější horor za poslední léta, to teda opravdu nechápu, toto se opravdu panu Nakaši nepovedlo.....................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Číslo 7500 je tzv. "squawk kód", který vysílá transponder (odpovídač) v letecké dopravě. Kód 7500 označuje "hi-jacking" čili přepadení nebo únos letadla. (Cheeker)
  • Pôvodne mal film niesť názov Flight 75 a vyjsť 31. augusta 2012. (misterz)

Reklama

Reklama