foto

Christian Serratos

  • nar. 21.9.1990 (29 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tato americká herečka se narodila 21.9.1990 v Jižní Kalifornii (USA). Má mexické, italské a irské kořeny. Miluje balet a krasobruslení a v těchto dvou disciplínách také často soutěžila. Také se rozhodla i pro studium různých tanečních stylů, jako jsou např. balet, jazz a hip hop. Mimo jiné trénuje i Tai Kwon Do a Hapkido. Dále se objevila již v 7 letech jako modelka a v TV reklamě jen o rok později. V roce 2009 byla časopisem People dokonce vyhodnocena v první stovce nejkrásnějších žen.

Můžete ji spatřit v mnoha TV seriálech jako jsou např. ZOEY 101, SEDMÉ NEBE, nebo třeba HANNAH MONTANA. Její průlom však přišel až v roce 2008, kdy se pod filmovým jmeném Amy objevila ve filmu KEITH. Její zatím dosavadní největší role, je nesporně sága STMÍVÁNÍ, ve kterém hraje nesmělou dívku, Angelu Weberovou. Jelikož má tato knižní i filmová sága čtyři díly (Stmívání, Nový měsíc, Zatmění a Rozbřesk), má Christian už svou roli Angely dopředu zajištenou.

Marcela "Kapryka" Dvořáková

Herecká filmografie

Filmy

2014 7500
2013 Tvoje tvář má můj hlas
2012 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2011 96 Minutes
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2010 Twilight sága: Zatmění
2009 Twilight sága: Nový měsíc
2008 Keith
Stmívání
2006 Krásky od krav (TV film)

TV seriály

2020 Živí mrtví (TV seriál)
Epizoda 16 (S10E16)
Epizoda 15 (S10E15)
Epizoda 14 (S10E14)
další epizody (8)
2019 Živí mrtví (TV seriál)
The World Before (S10E08)
Open Your Eyes (S10E07)
Bonds (S10E06)
další epizody (11)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
Evolution (S09E08)
Stradivarius (S09E07)
Who Are You Now? (S09E06)
další epizody (14)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Čas pro potom (S08E07)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
další epizody (10)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Zazpívej (S07E07)
Město žen (S07E06)
další epizody (5)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Na východ (S06E15)
Dvojnásobná dálka (S06E14)
další epizody (18)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Večírek (S05E13)
Pamatuj (S05E12)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
další epizody (15)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Free For All

Hudební videoklipy

2011 The Black Keys: Howlin' for You (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)
2010 The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce