Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokondr Live je živě vysílaný hostitelský pořad moderátorů Romana Ondráčka a Miloše Pokorného se třemi hosty, živými telefonáty a řadou překvapení. Princip pořadu, potažmo výběr hostů spočívá v tom, že si hlavní host pozve zároveň druhého hosta, dle svého výběru. Tedy někoho, kdo je mu blízký, nebo pro něj hodně znamená, a třeba je svým způsobem výjimečný. Kromě hlavního hosta v každém pořadu vystoupí aktuální host, tedy osobnost, která je právě předmětem velkého zájmu veřejnosti, okolo které se právě něco významného a zajímavého děje. Účinkujícím mohou do pořadu zavolat diváci a přes Skype se stát přímo viditelnými účastníky pořadu. Závěrem pořadu - vždy živě - vystoupí zajímavá kapela. Oba moderátoři mají živé vystupování zažité za dvacet let účinkování v rádiu. Jejich show bude postavená na pro ně typických slovních přestřelkách, suchém humoru a lehce uvolněném rozhovoru s hosty. Na každého hosta bude čekat mile provokativní překvapení nebo úkol, který pro něj moderátoři přichystají. Pořad není klasickou talk show, ale daleko spíš provokativní, lehce adrenalinovou zábavou v přímém přenosu, kde jakýkoliv úlet, chybička nebo podřeknutí je neodvolatelně odvysíláno k divákovi. Diváci budou moci hostům prostřednictvím Skypu dávat dotazy. Kromě volajících diváků, může na hosta prostřednictvím Skypu čekat nejedno překvapení: od kolegy z divadla, přes spolužáka z dětství nebo první lásky z gymnázia. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Formát late night show se vytratil z obrazovky veřejnoprávní televize vinou poměrů v ČT, které měly za příčinu protestní odchod Jana Krause a jeho fenomenální show Uvolněte se, prosím. Teď chce vedení České televize zaplnit vzniklou mezeru ve vysílacím schématu angažováním průměrného dua moderátorů z komerčního rádia, jimž chybí téměř vše, co zdobilo Jana Krause - charisma, šarm, asertivita v jednání s hosty, originalita, cit pro řízení debaty a především pak ten osobitý smysl pro humor, neboť při jejich talk-show jsem se nezasmál snad ještě ani jednou, v přímém srovnání poráží Jan Kraus duo Těžký Pokondr na hlavu... Vítězí povrchnost, mělkost, prvoplánovost... Navíc rozměr živého vysílání byl hrubě nevytěžen, proč po něm dramaturgové ČT vlastně sáhli, mi zůstává záhadou, televize opravdu není rádio. Pánové Ondráček a Pokorný alespoň ukázali, jak nemá vypadat česká lokalizace úspěšného televizního formátu ze zahraničních televizních stanic, Jan Kraus je jen jeden... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Slibovali, jak to bude neobvyklý pořad plný dotěrných otázek, ale zatím si to koleduje o stažení z vysílání. Duo Pokondr se směje, ačkoliv host není vůbec vtipný. Záhadou zůstává, proč se na toto vůbec někdo dívá, když moderátorská dvojka působí nesympaticky. Díval jsem se dvakrát, ale třetí šanci tomu už nedám. Naprostá ztráta času. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Dvom prestárnutým, obtlstlým dinosaurom z obdobia Modern Talking už nestačí robiť naivne trapné cover verzie dávno zabudnutých disco hitov. Chlapci z Ťežkého Pokondra sa rozhodli, že budú spoločne moderovať svoju vlastnú late night show. Nečudoval by som sa, keby na to dostali prietor v niektorej z komerčných televízii, ale vo verejno právnej ČT by som takýto nevkusný nepodarok neočakával. Roman Ondráček a Miloš Pokorný absolutne nezvládli svoju úlohu. Na ich "Pokondr Live" sa neoplatí ani len prepínať. Je to odpad! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bohužel, je to pravda. Duo Pokorný-Ondráček je před televizními kamerami takové svázané, neuvolněné, v napětí.. Oba si navíc tak trochu berou vítr z plachet, skáčou si do debaty navzájem a už podruhé (to běželo nějakých pět dílů) se mi stalo, že byl host vtipnější, než oba pánové. A to je samozřejmě chyba. Ke Krausovi se nevyjadřuju, to je extra třída z jiné planety!! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na podobné show se lidé dívají proto, že v nich vystupují známé osobnosti, o kterých se mohou ledasco dozvědět. To by se ovšem moderátorské duo muselo uskromnit, přestat předvádět své Těžké ego, a místo toho se pokusit vymyslet nějaké inteligentní otázky, na které lze inteligentně odpovědět. Protože jinak co? Jinak je to další kapka bláta do bahenní lázně. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama