Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1977 se frustrovaný vyjednavač FBI Holden Ford dává dohromady s tajným agentem Billem Tenchem a začne studovat novou třídu vrahů. (Netflix)

Recenze (46)

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bežne seriály nepozerám a pri predstave, že je predomnov devätnásť epizód, dosť trpím hrôzou. Táto prvá časť je podľa hodnotení najslabšia zo série a všetky ďalšie by už mali byť lepšie. To ma celkom povzbudzuje, aby som pokračoval, nakoniec ani táto časť nebola zlá. Zoznámil som sa s postavami. Dvaja pracovníci FBI (školiteľ Holden Ford a agent Bill Tench) začínajú pracovať spolu. Obaja majú čosi spoločné: obaja si prácu nosia domov a všade mimo pracovisko, do baru a možno aj do postele. Takže s postavami som sa zoznámil a zčasti aj s tým, o čom to asi celé bude. A bude to asi dosť ukecané, zatial ma tie keci až tak nenudili (treba len pozorne počúvať) a tá hodinka bola rýchla. 67,5%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot legendárneho seriálu, ku ktorému sa dostávam s niekoľkoročným sklzom, je klasická, pomalšie ladená expozícia k celému projektu. Spoznávame hlavných protagonistov, trochu chaoticky sa musíme vyznať vo všetkých spomínaných prípadoch z minulosti, aby sme na konci zistili, akému prípadu sa budú (teda zrejme) vyšetrovatelia najbližšiu dobu zaoberať. Vzťahová línia sa zatiaľ zdá byť celkom zbytočná, ale na druhú stranu otázky priateľky smerom k zamestnaniu agenta a jeho prístupu k životu a práci majú hlavu a pätu. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David Fincher má zlaté ruce, to už přes dvě dekády víme. Jeho spojení s Netfixem klape náramně, jeho rukopis je patrný, i když zrovna nesedí na režisérské židli. Dialogové scény jsou precizní, ač někdy už předlouhé. Počátky psychologického profilování sériových vrahů mě nicméně zatím do kolen úplně nedostávají. Uvidíme. Určitě nic pro mainstreamového diváka, troufnu si říct. Mrazivé to zatím není, o tom žádná. ()

WugWugs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovica 70. rokov - fascinácia motiváciou zločinov - žiadna mrazivá atmosféra Zodiaca, o ktorej tu okolo básnia. Vlastne je to len konverzačka, ktorá nás prostredníctvom intelektuálneho a praktického tápania hlavnej postavy uvádza do neľahkých vzťahov medzi rôznymi odvetviami vzťahujúcimi sa k zločinu a do základných teórií o ňom. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší je rozkoukat co nejvíce seriálů přesně v období, kdy máte nejméně času. Potřeboval bych jeden vedlejší život, ve kterém bych jen 24/7 koukal na Netflix a i po měsících non-stop režimu bych měl stále co sledovat. Mezi ty, které bych určitě nepřehlédl, patří zajisté Mindhunter, tažný kůň současných VOD kriminálek, kterého jsem prostě musel zkusit a vůbec nelituju. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama