Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zavedla mě do rohu a pak mě donutila jít za hranice svých možností. Nechala mě čelit absolutnu: lásce, obětování, citlivosti, opuštění. Posunula mě, proměnila mě. Proč mě nikdo nevaroval? Proč o tom nikdo nikdy nemluvil? Radostná událost je intimním pohledem na mateřství, upřímně a bez tabu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Lehce a přirozeně odvyprávěné zamyšlení nad láskou, zrozením, odpovědností a rozdílu mezi dvěma a třema... a taky o úloze ženy a muže a radostné události v jejich životech, která se občas může prezentovat s uvozovkami. A o pokusech obnovit spojení s místy symbolizujícími vlastní střed, který však narozením potomka nenávratně ztrácíme... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Začátek tohoto snímku byl naprosto kouzelný. Dorozumívání se pomocí názvů DVD v půjčovně? Brilantní, romantické, vtipné a hlavně originální. Abych se mohla pobavit ještě více, tak vzhledem k mé chabé znalosti francouzštiny, jsem si u většiny titulů musela film stopnout a vyhledat překlad, ale stálo to rozhodně za to (škoda, že titulky k filmu to neobsahovaly). Díky filmu jsem si taky vzpomněla na Zarafu (její neteře/synovci to sledovali v telce), že už ji mám v počítači dlouho a ještě ji neviděla... čili merci beaucoup. Sama jsem nevěděla, že mě čeká takové příjemné překvapení, když jsem si snímek pouštěla, a musím říct, že je to na 4-5*. Ale na tu 5* to není. Je to nádherné vyprávění točící se kolem "radostné události" narození nového človíčka. Není to ale jen o tom, snaží se ukázat (a musím uznat že velmi zdatně, s citem a nenuceně) část života jednoho páru, od seznámení až po první velkou krizi, jejich pocity, reakce, lásku, porozumění, trpělivost (ale i nedostatek empatie). A k tomu s řadou vtipných scén. Například nezapomenu na scénu, jak byla po porodu a teď tam lékař pozval stážisty a všichni se jí čučeli do rozkroku, jak se jí hojí jizva po nastřižení a dokonce si to fotili... jak zvířátko v kleci. Takových snímků více prosím! :) ()

Reklama

Narya89 

všechny recenze uživatele

Velice příjemně a realisticky vyprávěný příběh. Tentokrát jde o příběh relativně obyčejného života, hlavně těhotenství a vztahu, nicméně o to lépe je to zachyceno a o to větší je rozdíl mezi tímto francouzským snímkem a hollywoodskými romantickými blbostmi, v kterých se vyskytuje jedno klišé za druhým.Louise Bourgoin mě ve filmu příjemně překvapila a narušila i genderové stereotypy o ženě, která žije jen pro otěhotnění a péči o děti a vztahy, atd... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Francuzska Kinematografia zas dokazala natocit len priemerny paskvil. Pribeh o narodeni dietata fajn, ale rozhodne nestaci na cely film. Dialogy boli obcas fajn, obcas veru poriadne nudili. Herecke vykony takmer ziadne, aspon mna neoslovili. No nic, takymto srajdam s prepacenim sa vyhnem velkym oblukom, radsej ostanem u starych klasik : s Gabinom? 30 % ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Doporučuji : Absolutní povinnost pro všechny budoucí mladé maminky .. přesněji: pro ty mladé ženy, které mají cit, určitou přirozenou inteligenci a jasné plány do života - uvidí co je čeká milého a jak to všechno proběhne, uvidí změny, které je čekají .... Pozor, pro blbky s dutou hlavou, které k těhotenství přišly sjeté, či ´jen´ nalité, na diskošce to opravdu není .. nepochopí to, nic moc jim to nedá ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o filmovou adaptaci románu Eliette Abecassis. (claudel)

Reklama

Reklama