Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Controlled Chaos

(pořad)
USA, 2011, 62 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham

Obsahy(1)

Hodinové vystoupení známého amerického břichomluvce (ventriloquisty) Jeffa Dunhama, ve kterém vystupují oblíbené loutky Bubba J (vystupuje pouze v titulkové scéně na začátku), Walter, Achmed the Dead Terrorist, Peanut, José Jalapeño on a Stick a představí se dvě zcela nové loutky Achmed Junior a Little "Ugly Ass" Jeff. Jeff začíná výstup vyprávěním o svých břichomluveckých začátcích, rozvodu s manželkou a jeho špatném vkusu na oblékání v dětských letech. Dunhamovo mistrovství v oboru je vidět ve scéně, ve které společně účinkuje více charakterů najednou. (Rominator)

(více)

Recenze (36)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po velice slabých televizních štěcích konečně pořádné vystoupení Jeffa Dunhama. Opět perfektní a na Spojené Státy politicky nekorektní vtipy, perfektní herecký výkon, který gradoval až do geniálního finále, kdy Jeff skákal až mezi 3 postavičkami naráz a jazyk se mu nezamotal. Jednotlivé fórky jsou až geniálně promyšlené a nestydím se přiznat, že jsem se každou chvíli řáchal na celé kolo. Překvapila mě i častá snaha o improvizaci a Jeffovy narážky na jeho nedávný rozvod, který Walter patřičně okomentoval. Zaslouženejch 5* a chci další fuckin' nášup or I'll kill you! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sice tímto vystoupením Jeff Dunham své tři předchozí kousky nepřekonal, ale u mě to je za 70%. Stále je to břichomluvec (ventriloquista), který ve svém oboru patří ke špici. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Ta úvodní scéna vypadala naprosto příšerně, úvod to trošku vylepšil a pak nastoupil geniální Walter, po něm ještě geniálnější Achmed (se speciálním hostem), ovšem Peanut to tentokrát zas tak moc nevyhrál. Nicméně i tak to bylo skvělé vystoupení. Lepší než Very special Christmas special... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Achmeda - mrtvého teroristu, Peanuta, Waltera a další....Jeff Dunham zde předvedl to nejlepší ze své kariéry. Nebo snad ne? Snímek je hodně podařený a vtipný. Humor neztrácí a Jeff si dokáže poradit s improvizací i s hodně loutkami zároveň. Loutky jsou k popukání. Některé vtipy jsou již ohrané a zazněli v jeho předchozích představeních. Ale to jim neubírá na kvalitě. I po několikátém zhlédnutí je to ta stejná dobrá prča. Jeff je prostě profík! (88 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham ako by strácal to, čo ho robilo tak originálnym. Možno je to tým, že jeho vtipy sú stále o tom istom. Jeho postavičky neprechádzajú žiadnym vývinom, len si robia srandu s vecí, s ktorých si robili srandu aj predtým - rasistické vtipy, vtipy o Jeffovej homosexualite. Ide o to, že keď to vidíte v troch rôznych predstaveniach, tak je niečo zle. A hovorím o troch rôznych predstaveniach. Ale tak očividne ho Američania majú radi, takže predpokladám, že pár takýchto úžasných výstupov ešte zažijeme. Ale na druhú stranu Peanut a José zase bodovali. Naozaj ich mám rád. Inak priemer, ktorý je len slabým odvarom a pripomienkou tých vystúpení, kvôli ktorým som si Jeffa ako stand up komika zamiloval. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Dôstojné pokračovanie jeho vystúpení. Ale kvalitou išiel trošku dole. Pozitívom je, že pribudli nové postavičky a s nimi aj nové nápady a možnosti. Tak uvidíme, čo si pre nás vymyslí naďalej. 80% - 4* ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham se ve svém čtvrtém speciálu hodně myšlenkově vrací k svojí show, bohužel je to ta největší devíza. Ještě ucházející Walterův výstup zabíjí pak téměř nudný Achmed. Naštěstí je tu stále naprosto dokonalý Peanut. V celku je to tak v rámci oboru stále nadprůměr ale v rámci tvorby Jeffa Dunhama (pokud přehlédnu právě Peanutovu část) se jedná o kvalitativní skok dolů. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem nad tím, jak tuhle show ohodnotit, na jednu stranu se nevyrovná těm dvěma předchozím, ale na stranu druhou... závěr byl naprosto bombovej a některé vtípky mě dokázaly odrovnat. Ani to třeba až tak úplně vtípky být nemusely - třeba problémy s Achmedovou nohou a úprava lepící páskou :) ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Zase novinka od Jeffa a jeho partičky. Nutno rovnou podotknout, že po propadu kvalit s televizní show je tohle jako smilování. Konečně témata s vtipem a nápadem, i když už to není co prvotní kousky, tu hodinku jsem se vážně bavil! ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Skvělá ukázka toho, jak se dá z geniálních a dokonalých nápadů snadno vytvořit komerční věc se snahou o to stát se jakýmsi mainstreamovým fenoménem. Nové nápady téměř žádné, až na marnou snahu o parodii (případně tvorbu rádoby sarkastických vtípků) týkající se nedavných událostí a současných "celebrit hvězdiček" vzhledem k době vzniku. Obyčejné vtipy se změnily na trapné a příjemně drzé vtipy se změnily na fekální a těžko stravitelné blafy. Úvod mě silně nebavil a ono vlastně vůbec - celá snaha přiblížit divákům Dunhamův osobní život a ukázky z interních věcí vystoupení mi přišly trochu jako vaření z vody. Spousta z toho (včetně již zmíněného začátku) mohla být vynechána a stopáž by byla mnohem příjemnější. Podtrženo sečteno, Dunham si v minulosti nastavil laťku asi nejvýš jak to šlo a teď si tak trochu šlape na paty. Škoda. I tak jsem se ale dobře bavil a určitě se těším na další vystoupení. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Táto nová show už bohužiaľ neprináša nič nové. Vtipné to stále je a dozvedáme sa aj ako pokračuje život Jeffa a to je tak asi všetko. Odporúčam nepozerať túto show ako prvú ak chcete vidieť aj ďalšie. (Hodnotenie 3,5) ()

carly 

všechny recenze uživatele

Jeff je King. a najlepší je Peanut :) začiatok je super a potom, keď sa na svetlo dostanú bábky to už len fičí. scénka s Achmedovými nohami a bruchomluvec Peanut ma dostali do kolien ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Pořád to má svoje kouzlo i vtipů bylo dost , ale zdálo se mi to nějaké slabší než ostatní díly . V tomhle dílu začínáme jako většinou nasraným Walterem , pak přichází můj oblíbenec Achmed , který je zde až nečekaně dlouho , za to ale ne tak vtipný , jak jsem zvyklá + jeho syn a na závěr příjde Peanut a mr.Chalapeňo , kterého mám pro jeho ironický suchý humor hrozně ráda , bohužel je zde jen na chvíli a celé se to točí spíš kolem Peanuta , co bylo trochu zklamání a na závěr příjde i malý Jeff ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Hmm. Nic světoborného Jeff Dunham tentokrát nepředvedl, představené novinky za nic nestály, osvědčení mazáci byly průměrní a naopak často dost trapní. Jestli jsem se třikrát za show vůbec usmál, tak to bylo moc. Lituji těch, kteří za toto vystoupení zaplatily i "jen" těch 60$, být na jejich místě, chtěl by peníze vrátit a ještě přihodit nějakou kompenzaci navrch. Nestojí to za vidění, radši si znovu pusťte jedno ze starších vystoupení (i pokud je již znáte nazpaměť, pořád se budete bavit více). Snad bude Minding the Monsters lepší... ()

Reklama

Reklama