Reklama

Reklama

Bill má niekde ukrytých dvanásť miliónov dolárov a pred sebou malý problém – peniaze v skutočnosti patria chicagskej mafii. Mafiánsky účtovník Bill „The Mouth“ Manucci pred časom pripravil chicagskú mafiu o dvanásť miliónov dolárov a ušiel sa skryť na vidiek s presvedčením, že ho tam mafia nenájde. Jedného dňa sa však nemysliteľné stane skutočnosťou a je jasné, že mafiáni chcú svoje prachy späť. Samozrejme, Bill sa peňazí, o ktorých je skalopevne presvedčený, že patria jemu, nechce vzdať. Keďže vopred dostal varovanie, že ho navštívia muži tajuplného mafiánskeho bossa Skippera, manželku Debru pošle do bezpečia. Hoci ho mafiáni chytia, podarí sa mu ujsť, ale v pätách má aj majiteľa drogového laboratória, ktoré sa mu podarilo v rámci úteku zničiť. A ako do rovnice zapadá miestny šerif Dex Drier? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Honsik 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velice koukatelný film aspirující na 4 hvězdy, posléze se hvězdná obloha rozplynula v naprosté nelogičnosti a dlouhých, utahaných a často nesmrtelných akčních scénách. Věčná škoda! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu. Po vizuální stránce v podstatě nic, ale svěží dialogy, slovní humor a hlavně, překvápko za překvápkem. Neříkám, že bych na to šel do kina podruhé, ale pokud bude v TV, jistě se podívám znovu. *** a půl 20130728 nest ()

mistrpropr 

všechny recenze uživatele

narazil jsem na to náhodou nedávno v televizi a musim říct, že to bylo docela v klidu, celkem jsem se zasmál jamesovejm hláškám :) ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční podívaná s komediálními prvky.Hlášky J.Belushiho občas pobaví a občas nejsou moc vtipný,nechá se to. ()

blazenfilmov 

všechny recenze uživatele

Sem tam dobrý Belushiho frk a sem tam trošku brutality, v podobě "nechtěně" odhozené sirky na auto polité benzínem ve kterém prosí o život "nevinný" mafián. Agent jejího veličenstva, se po neúspěšné misi Dech života uchýlil na slunný americký venkov, kde v roli venkovského policisty vyšetřuje případy ztracených slepicí a řeší spory vidláků o to, komu patří tyhle dřeváky. Vše se ale změní, když umírající mafián prozradí cosi o 12 melounech, věší zaplivanou šerifskou čepici na hřebík.......... Výborné ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Aby ten film získal vaše sympatie, musíte být trochu víc cyničtí. Jim Belushi mu dává smysl, vtip a smysl: chlap, který lže ve všech situacích, až mu kde kdo uvěří. Nejvíc se ve filmu střílí, moc mrtvých se vyrobí, hodně bouchají auta a domy a všude je kukuřice a sklady a rovina a hledání ukrytejch peněz. Lhaní a báchoření v jakékoli situaci. Smích, když vám nevadí, že někdo z 5 cm střelí krásnou bloncku přímo do hlavy a ani se u toho neumaže. ()

Reklama

Reklama