Reklama

Reklama

Svědci paranormálních jevů

(seriál)
  • USA Paranormal Witness (více)
Dokumentární / Mysteriózní
USA, (2011–2016), 46 h 16 min (Minutáž: 42–63 min)

Hrají:

Adam Christie, Will Conlon, Zoe Gamache, Nick Stathas, Jordan Gray, Brielle Robillard, Sharon Belle, Val Cole, Nick Smyth, Mary-Elizabeth Willcott, M.E. Lewis (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Poznejte příběhy lidí, kteří se na vlastní kůži setkali s nějakým paranormálním jevem. Poslechněte si vyprávění malé dívky, která vídá neviditelnou kamarádku, bývalého vojáka, kterého vyděsil chlupatý tvor podobný člověku, rodiny, která se nastěhovala do strašidelného domu, a mnoha dalších... V této reality show uvidíte očitá svědectví i dramatické realistické rekonstrukce paranormálních jevů, které se příčí veškerému vysvětlení. Svědci paranormálních jevů vás vezmou za hranice hranic neznámého. Setkání s duchy a mimozemšťany jsou jenom zlomkem zvláštních a podivuhodných událostí obsažených v této fascinující kronice veškerého neznáma. V žádném případě se nedívejte sami! (TV Prima)

(více)

Diskuze

jeany23

jeany23 (hodnocení, recenze)

S tímhle pořadem je jedna potíž, a sice že ti svědkové kolikrát vyprávějí své zážitky tak afektovaně, až to vypadá že jsou ty příběhy vymyšlené, a proto tu někteří lidi mají problém jim uvěřit. Nevím jestli jsou některé ty příběhy přitažené za vlasy nebo ne (třeba díly s UFO - Rendleshamský les nebo únos dřevorubce- jsou prokázané, reálné), ale styl toho vyprávění to malinko shazuje. Ale musím uznat, že lekačky jsou tu slušné a každý z těch příběhů dokáže pěkně sevřít půlky.

Uživatel JNDean smazal svůj příspěvek.

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

První díl teda strašná nuda a hlavně kopírka paranormal activity!

slavik38

slavik38 (hodnocení, recenze)

Troufám si tvrdit že mě snad nikdy nevyděsil žádný horor, ale při sledování prvního dílu tohole se okamžitě dostavil takový pocit stísněnosti, že hned po prvním příběhu jsem to musel vypnout. Shame on me! Nejsme samy :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Díly najdete na youtube, jsem středně pokročilá v angličtině a většině jsem rozuměla.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Zatím viděn pouze jeden díl, ale už ten mě opravdu dostal. Mnohem lepší než všechny horory a věřím, že většina z příběhů se opravdu staly.

Reklama

Reklama