Reklama

Reklama

Effie Grayová

  • Velká Británie Effie Gray (více)
Trailer

Mladá žena trpí v manželství se slavným viktoriánským kritikem umění Johnem Ruskinem. A když se pak zamiluje do mladého malíře, rozhodne se vzít život do vlastních rukou. (Netflix)

Diskuze

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

S ohledem na inteligenci a myšlenkové pochody českých distributorů, které se ubírají jiným směrem, než je tomu u distributorů ve státech kolem nás, tak Effie Gray možná tak za dva roky na kabelovce Cinemax. A fakt, že Dakota Fanning je suveréně jednou z největších filmových hvězd současnosti ve světě a u nás si musí fandové  její nové filmy už skoro 4 roky tahat z torrentů, to je ubohost.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Divím se, že tomu dědkovi stojí za to, se tři roky soudit o autorský práva. Stejně ten film se mu povedlo komerčně odrovnat, aspoň pochybuju, že někdo půjde do kina na tři ( nebo více) roků starý film. Navíc hodně lidí zpochybnilo, že si dělá ,,licenci,, na skutečnou událost, takže stejně nemá vyhráno. Jsem zvědavý, jestli tenhle film někdy spatří světlo světa. V listopadu to budou tři roky, co leží v trezoru.

Související novinky

Zemřel herec Robbie Coltrane

Zemřel herec Robbie Coltrane

15.10.2022

Smutná zpráva nejen pro fanoušky Harryho Pottera. Ve věku 72 let zemřel skotský herec Robbie Coltrane známý především jako Hagrid z kouzelnické ságy. Coltrane se narodil jako Anthony Robert McMillan… (více)

Reklama

Reklama