Reklama

Reklama

Můj vysvlečenej deník

  • angličtina My Naked Diary
Trailer 1
Česko, 2012, 102 min

Předloha:

Johana Rubínová (kniha)

Kamera:

Michael Gahut

Hudba:

Petr Wajsar

Hrají:

Veronika Khek Kubařová, Petra Špalková, Berenika Kohoutová, Sandra Černodrinská, Marika Šoposká, Šárka Krausová, Igor Bareš, Ondřej Mataj, Martin Šesták (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Romantická teenagerská komedie o první dívčí desiluzi a hledání skutečného obrazu blízkých, které změní hrdinčin pohled na život... Komedie s příchutí romantiky i hořkosti vznikla podle knižního bestselleru sedmnáctileté studentky Johany Rubínové. Johana (V. Kubařová) žije s otcem (I. Bareš) a nevlastní matkou (P. Špalková). Její vlastní maminka zemřela, když byla malá. Před dvěma lety zažila první velkou lásku, která ale skončila sebevražedným pokusem. Od té doby se Johana snaží milostným karambolům vyhýbat. Štěstí ale nemá – kluk (O. Mataj), do něhož se zamiluje, ji podvede s její nejlepší kamarádkou (B. Kohoutová). Johana se snaží vzpamatovat ze zklamání a zároveň pátrá v rodinné historii, aby se dozvěděla víc o smrti své matky. To, co zjistí, její život obrátí naruby. A Johana si musí připustit, že lidé, mezi nimiž dosud žila, jsou jiní, než si myslela… (Česká televize)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (253)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Som sa napil tych rybích hoven. Řízný slovenský tatík a dobrý výkon Veroniky jsou věci, co se mi nejvíce páčili. Než ke Snowborďákům, Rafťákům nebo Prcičkám bych film přirovnal asi k Pusinkám. Celou dobu se řeší dospívání všední mladé holky, jak napovídá název. Nudné to nebylo ale ani ničím výjimečné. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Když se zpětně ohlédnu, tak musím Můj vysvlečenej deník hodnotit veskrze kladně, jelikož u nás vzniká tolik tun hovadin každým rokem, že i jisté pokroky musím ocenit. Vysvlečenej deník je docela prima nenáročná komedie plná zvratů osudu. Samozřejmě aby toho nebylo málo, hlavní hrdince se dějí snad všechny pohromy na které si člověk jen dokáže vzpomenout. V čele je ta z Žen v pokušení na kterou si zase dlouho nevzpomenu - Kubářová a nejsem si jistý, zda dokáže utáhnout celý snímek protože v ženách jen tak ''přicmrndává''. Pár zajímavých scének a charakterů, takže celkem spotřební záležitost na kterou se dá koukat. Jen mě zaráží, co si všichni myslí o dnešní mládeži, většina herců hraje náctileté i když už pro daný rozsah role značně přesluhují a takhle se podle mě dnešní 15-18tka prostě nechová. ()

Reklama

honza7 

všechny recenze uživatele

mno... na začátek bych napsal, že jsem od filmu ani nic moc neočekával. Česká kinematografie jde pomalu do kytek a tak jsem byl připraven na vše. Děj, který se předpovídal, sem tam vtipná scéna nebo hláška a pokus o psycho zápletky. Taktéž nezklamal režisér "nenápadnou" propagací výrobků. Všechny lahve nemají etiketu, ale lahev JARu na mne vykukuje po celý telefonát apod. To mě vám tak votráví ten film, že už to musím nahlas komentovat. To zase obtěžuje okolí a jsem za blbce a mnohdy i horší věci. Mno každopádně... koukatelné to je, o tom není pochyb. Unešen z toho také nejsem, ale v porovnání s jinýma českýma filmama je to průměr. Proto také odpovídá mé hodnocení. Budu milosrdný a uděluji 3 hvězdy ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Příběh nic zvláštního nepřináší. Záběry z psychoterapeutických sezení byly vyloženě zbytečné a nic neobjasňující či neřešící. Jen díky výbornému přirozenému hereckému projevu hlavní představitelky Veroniky Kubařové (a také Petry Špalkové) hodnotím 3*. 55% (v jiném obsazení by to bylo o hvězdu méně) edit: Viděl jsem shodou náhod po šesti letech podruhé a musím souhlasit sám se sebou :) Dobré existenciální (?) mládežnické drama (za komedii se to považovat snad ani nedá), nenudil jsem se a pěkné tři hvězdy ponechávám. (viděl jsem: 2x) ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Film nabízí na první pohled zajímavou premisu, která dokáže na počátku zaujmout, ale postupem času zjišťujete, že se příběh příliš zajímavým směrem nevydá a jakékoliv další naděje na kvalitní podívanou zazdívá velmi lacině, skoro až amatérsky vyhlížející vizuál, který mnohdy působí pro profesionální produkci až neuctivě. Ačkoliv je tedy Můj vysvlečenej deník nepříliš povedeným kouskem, má několik světlejších momentů, ve kterých solidně funguje a dokáže zaujmout, ale pak bohužel hned něčím potenciál zazdí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Ve skutečnosti se v autorství knižní předlohy pod pseudonymem Johana Rubínová skrývá Jan Hlaváč, který se na konci filmu mihnul v roli nakladatele. (Untouchabl)
  • „Hodně mě bavila scéna, ve které vycházím otevřít Johaně jen v županu, ale zato ve střevíčkách na podpatku. Cestou jsem tam zakomponovala takové škobrtnutí (ani nevím, jestli to tedy původně byl záměr), ale Verunku Kubařovou a pár ostatních to tak pobavilo, že jsem potom musela škobrtat ve všech jetích. A co si tak vzpomínám, měla jsem tam celkem samé vtipné situace,“ uvedla Berenika Kohoutová vzpomínky z natáčení. (SONY_)
  • Scéna ve fontáně byla natočena v obchodním domě za běžného provozu. (morgos)

Reklama

Reklama