Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hyodoua Issei již není jen bezcenný úchyl, který ještě donedávna okukoval dámské šatny a věčně snil o dívčích ňadrech ve své dlani, ale postupem času získal i svoji vlastní sílu, naučil se novým dovednostem a spolu se svými přáteli porazil nebezpečné protivníky. Přesto ale, když se blíží jeho první letní prázdniny na nové škole, nečeká ho pouze povalování se na pláži a sledování dívčího poprsí v nepatrných bikinách. Spolu s ostatními má totiž doprovodit jejich paní Rias do podsvětí, kde mají navštívit její domovinu. Ovšem za vidinou prázdnin v rezidenci rodu Gremori je mnohem víc, než co se na první pohled zdá. Zlo na sebe nenechává dlouho čekat, nepřátelé číhají na každém kroku a životy Isseových přátel jsou ve smrtelném nebezpečí. (EMIA)

(více)

Recenze (9)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je stejně jako ta druhá mnohem akčnější a epičtější než ta první a na plno těží ze všeho toho spletence co se nám představil v sérii druhé. Konečně se zase plně orientuji v tom co se děje a konečně si to zase dokážu užívat (mnohem více než předchozí sezónu). Na druhou stranu bez všech těch informací a postav, co na mě byly vychrleny v druhé sérii by asi těžko bylo dost materiálu na takhle povedenou třetí sérii... No a ten závěr, to zase byla paráda a "The Boob Dragon Song" tomu dal korunu. 7,5/10 ()

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: SPOILERY V 3. sérií pribudajú nové, ale aj staré postavy a nové vzťahy. Akcia je ešte viac nadupanejšia ako v sérii druhej, dočkáme sa niekoľko zaujímavých zvratov, bojov a konečne aj drakov. Čo mi vadilo je to, že som sa nedočkal boja s bielym (Vali) a červeným (Issei) drakom, čakali sme na to už krásnych 25 dielov a stále sme sa nedočkali, čo je veľká škoda. Čo sa týka humoru, toho tu je menej ako v predchadzajúcich sériach. Zatiaľ čo som sa v nich snažil chytiť dych, tu som skôr mal otvorenú hubu kvôli premakanej akcii a animácii.. Čo sa týka ecchi, toho je tu celkom dosť, ale 2x menej ako v prvej alebo druhej sérii, čo môže byť pre niekoho škoda. Ono bol by som spokojný aj s tým, čo som dostal, pretože ako celok to je naozaj bomba, no vadila mi tam jedna vec (keby sa mimochodom obišli aj bez nej, dal by som aj 100%?), ktorá to naozaj pokazila. Vlastne, my už dávno vieme to, že Japonci sú dobrí v tom, že natočia alebo zanimujú niečo naozaj skvelé, kde sa môže dej posunúť do ozajstnej geniality, no jednou vecou to všetko spackajú a zabalia - áno, a presne to má aj High School DxD Born a dodávam aj príklad: Keď hlavní hrdinovia dokončia hru, príde tam nová postava a zabije Asiu, (mimochodom každému nenávidenú postavu, ale ja som jej držal palce s Isseiom najviac) Issei sa naserie a stáva sa z neho op, ktorého vôbec nič nezastaví a vyvolá nevidenú silu - zmení sa na červeného draka (čo by bolo mimochodom bolo úplne skvelé, zaujímavé a geniálne vo všetkých ohľadoch, lenže..) ale nejakým zázrakom ju prinesie Vali a ona to prežije? Okej, to už naserie dosť, ale.. potom sa dočkáme klasického romantického klitšé, kde prezidentčine slzy po dopadení zmenia Isseiho späť na normálneho a op z neho už nebude.. Sakra, toto ma odrovnalo úplne a mohlo sa jednať o niečo naozaj geniálneho, lenže áno, Japonci sú takou vecou známi.. Moje hodnotenie: 95% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kozy, kozy! Pro hlavního hrdinu se posedlost jimi proměnila až na slintavé vzývání a vypatlané uctívání, z čehož naštěstí pramenilo dost humoru, protože pouze ten (a samozřejmě pěkně nakreslený a pečlivě rozhoupaný, platonicky nadržený harém) mě u tohoto udržel. Hlavní nábožensko-mytologickou válku z pekla (či jakési "dimenzionální trhliny") s ukecanými, nijak extra animovanými souboji, ve kterých se vždy strašně dlouho staticky vysvětlovaly nové "naboostované" schopnosti, jsem upřímně příliš nepobíral a ve jménech, stranách a záměrech se ztrácel. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že asi zatím nejslabší série. Napětí, krom boje s Lokim a jeho hrozbě, se tu člověk tolika nedočká a když by se dalo najít i jiné další situace, tak je nezmiňuju schválně, protože mi v závěru přišly trochu nelogické. Úchylárny začaly nabírat určitou střídmost - i když v některých situacích nabraly až absurdních obrátek (ale to se dalo nějak tak očekávat). Kažodpádně co tu můžu vyzvednout jsou zásadně informace, i když příběh jako takový trpí. Mám tím na mysli historii Koneko a druhou část historie Akeno + další pozadí vedlejších postav, dále cíl Valiho, Juggernaut Drive a v závěru i osud druhé věže. Hudba a animace se tak nějak drží na stejné kvalitě jako předchozí série. ()

PainM8 

všechny recenze uživatele

Rád jsem viděl kozičky a nahou Rias, ale v anime jde o mnohem víc. Grafika je sice skvělá, ale příběh je plytký, nedokáže nadchnout. Dále mi neuvěřitelně vadily obrázky zhruba v půlce každého dílu, to působí už více jako hentai a ne anime. Jedna hvězda je za pěkné charaktery a za dobrý soundtrack a za ten příběh :/ ()

Galerie (80)

Zajímavosti (3)

  • Po poslednom dieli nasleduje ešte niekoľko krátkych špeciálov. (TomX2)
  • O první ze dvou závěrečných písní „Give Me Secret“ se postarala kapela StylipS. Tu druhou „Oppai Dragon no Uta“ nazpíval Yuuki Kaji (dabér Isseie Hyoudoua). (CarnTheNunya)
  • Úvodní píseň „Bless Your Name“ nazpívala zpěvačka ChouCho. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama