Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak myslím, že to zásadní zde popsalo již několik uživatelů, takže bych jen opakoval zbytečně uvedené. Za mě rozhodně co bylo super, tak celková syrovost filmu. Kdy i když jde v podstatě o slasher a občas příjemně připomene nějakou tu klasiku (od TCHM 1974 přes Halloween a méně známý Sorrority House Massacre ...), vyloženě v divákovi budí dojem realističnosti, reálnosti až mírného "snuff feelingu"... Zabiják je naprosto excelentní a vytáhl už tak kvalitní atmosféru na největší možnej strop. Je naprosto nepříčetnej a jeho útoky jsou všechny extrémně intenzivní, brutální a živočišný. Tady nejde o vyloženě "graphic violence", kdy by divák viděl z detailu na kameře nějaké gore FX efekty, ale šílený nekompromisní útoky, kdy to tlustý obrovský oplzlý hovado háže se všema o zeď, o zem, a prostě je umlátí a rozemele jak papírový loutky. A to mě osobně na tom nejvíc bralo, že to fakt působilo dost realistiky a o to bylo to vyvražďovací peklo v druhé polovině filmu překvapující a záživnější. Silný 4**** CptPeroxid: Tak když čteš, že je to slasher, tak na to musíš pohlížet jako na slasher a trochu vzít v potaz dnešní dobu, která je na některý hororový subžánry slabá. V rámci žánru je třeba hodnotit, pokud na to máš neurony...! Nehledě na to, že ještě před půl rokem jsi o "hardcore exploiterech" věděl píču, nebýt mě, tak ses k nim ani nedostal a hrabal ses někde v přestárlých giallech (budiž jim země lehká ...) a 60. kovejch vykopávkách ,... :-DDD Pochcípat bys měl maximálně Ty, protože víš hovno.... :))) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to svižne a veľmi zaujímavo ale potom nastala na dlho doba temna tzv.hluchá zóna,lebo sa tam nič nedialo.Len samé obkeckávačky a až po asi 40 minútach sa konečne dostavilo aj krvavo červené sfarbenie.Kto pozerá tento film a nevšimne si aspoň tri tri totálne nezmyselne situácie,tak ho obdivujem za jeho pozorovateľského ducha.No takto je to klasický slasher,ktorý nemá v sebe ani kúska výnimočnosti. Ale sú tu krásne babenky a dosť dobre znázornený šialenec aj ako herec bol uveriteľný.Film mal zahrievacie dlhé kolo,k tomu neoriginálny scénar ani vraždy neboli dostatočne zaujímavé ale bol poňatý aspoň druhá polovica svižne,drsne a odhodlane ale viac než 3* mu dať nemôžem. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zklamání, od slasheru asi čekám větší zábavu, přitom začátek byl přímo famózní a sliboval parádní vražednou jízdu. Bohužel po něm přišla zhruba hodinová nuda se vzdychajícími kráskami bez mozku a v kalhotkách. Několik krátkých záběrů na odhalená ňadra mi erekci opravdu nepřivodí. Přibalila se i plochá romantická linie a čekání na Godota už mi přišlo nekonečné. Pan Godot se sice nakonec dostavil a téměř všem zúčastněným opravdu změnil život, respektive různorodě ukončil, ovšem na mě už bylo pozdě, předchozí "peříčková" nuda mne ubila spolehlivěji než Godotovo kladivo. Hodně odřený tři, nakonec asi jen za těch pár hezkých koz. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Sexi vyvražďovačka o dievčatách, ktoré prevádzkujú internetový sexchat v jednom baráčiku. Majú stáleho (narušeného) fanúšika, ktorému sa až príliš zapáči nová kočka. Zároveň sa však v ňom prebudia aj traumy z mladosti, rozhodne sa, že online návštevy mu už nestačia a treba to teda prísť skontrolovať osobne. Takže po hodine dievčenských motačiek nastáva o niečo krvavejšie vzrúšo. Nie je to síce žiadny extrém, ale sú aj oveľa slabšie a toto bolo aspoň svižné a vcelku zábavné. Baby v pohode, hlavný psychoš tiež, dejovo takmer klasický slasher... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Horory nesledujem, ale tento ma námetovo celkom zaujal. A keby sa to vyvíjalo v nejakej thrillerovej atmosfére bez hororového spádu v druhej polke filmu, tak by to kandidovalo aj na 5-hviezdičkový zásah. Lenže ten zlom, od ktorého sa všetko nieslo už len v hororovom duchu, to bol pre mňa postupný pokles nadšenia. Ach, však nemusí za každú cenu nejaký "pomstiteľ" nabehnúť a vyzabíjať všetko čo sa okolo pohne... Inak, tie ženy v Girlhouse, riadne kočky (teda nie všetky, ale väčšina áno - najmä Ali Cobrin). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Ali Cobrin sa necítila dobre vo svojej roli, v určitých momentoch bola veľmi znepokojená. Povedala však, že jej láska k slasher filmom jej dosť pomohla a natáčanie to pre ňu zjednodušilo. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama