Reklama

Reklama

Nothing Left to Fear

Trailer

Obsahy(1)

Mladá rodina se vydává přes polovinu země do domu, kde chce začít znovu a zapustit tu kořeny. Idylické městečko vyvolává dojem, že se to podaří. Nikdo však netuší, že je čeká příběh zrady a zla, o jakém se jim nezdálo ani v nejhorších snech. Komplikovaný vztah dvou sester, z nichž každá hraje významnou roli ve starobylém rituálu, rozpoutá běsnění, které změní rodinu navždy. Příběh vyplývá z folklóru kolem starobylého města Stull v Kansasu. Místní obyvatelé věří, že město je jednou ze sedmi bran pekla. (10doktor10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

akisha 

všechny recenze uživatele

Název nelže v minimálně jedné věci. Slušňácká rodinka pastorova je tak otřesná, že jen těžko s nimi soucítit. Anne Heche příšerná, toužila jsem jí zabít. Z jejich dětí se mi zdála sympatická jenom dcera posedlá démonem. Příběh je tak fádní, že se k němu ani nelze moc vyjadřovat. Co ale zklame nejvíc je to, že to není vůbec, ale ani trošičku strašidelný. Ani záhadný to není. Ani krvavý. A ty dva mlaďoši a jejich románek - ech... Clancy Brown se tam vyskytoval příliš málo na to, aby to vytáhl trochu vejš, ale řvát umí fakt moc pěkně. Skutečně horor o hovně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je tento hororík trochu podcenený, nebolo to až tak zlé, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Navyše podobné témy a námet o tajomnom diabolskom zle tam niekde z druhej, temnej strany mám veľmi rád. Miesenie CGI prvkov s klasickými hororovými prvkami ma síce v závere snímku trocha rozptyľovalo, no neišlo o nič hrozné. Hlavné, že bubák bol urobený vcelku dobre a zaujímavo a tiež, že v strašení to nebol žiaden amatér - maska bola fajn. Možno snáď by som sa ponoril trochu viac do toho mystéria okolo neho a okolo tej samotnej brány do pekla, pretože nejaké otázky predsa len zostali nezodpovedané, čo je veľká škoda. Ako neškodná hororová zábava to však nie je stratený čas. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nehovorím, že to bolo zlé, ale ten horor stojí na totálne idiotskej premise: Treba otvoriť bránu pekla, lebo Boh to tak chce, a potom ju treba radšej zatvoriť, lebo Boh to chce taktiež. Takže je nutné vytiahnuť z pekla nejakého toho démona a potom ho poslať tam, kam patrí. "Vyvolená" rodinka má proste smolu. Proste totálny blábol. Prvá hodina je ináč nuda na zbláznenie, pretože okrem nejakých podivných snov hlavnej hrdinky neponúka absolútne nič. Potom sa konečne niečo diať začne, ale tiež je to len také pobehovanie do neznáma pred jednou milou pekelníckou potvorou. Tá vyzerá celkom k svetu, kam sa hrabú ázijské vlasatice :-) Aspoň ma potešilo, že občas odkrágľovala niekoho, koho som ani nečakal. Ujsť sa pred dňou totiž nedalo, hlavní hrdinovia mohli šprintovať ako o život, dokonca aj na aute, ale aj tak ju mali stále za pätami, a to sa vliekla ako slimák. Sranda. Desivé to ale nie je ani trochu, zľakol som sa vlastne len jediný raz. Ale aspoň tá záverečná tretina ponúka celkom vtipnú hororovú zábavu. Je to asi jedna z tých lepších noviniek, ale vychvaľovať sa mi to veľmi nechce. (Keby však vytasila krídla ako na plagáte a začala tam poletovať, tie štyri hviezdy by boli isté). ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Začátek nevypadal zle, ani prakticky schéma začínajícího děje, ale poté se to zvrhlo v nic neříkající, miš maš démonskou horor story. Sympatická hlavní hrdina je tak asi jediné velké pozitivum, které jsem tu našel. Ostatní aspekty se pohybovali hluboko pod úrovní pomyslné linky, které oddělují dobré horrory od špatných. Nebylo se tam ani pořádně čeho bát, nejvíce pokusů bylo v první třetině, ale pak jako by si tvůrci řekli, že to přestanou zkoušet, a radši ten film pošlou do kytek. 20%. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dávno som na toto videl trailer a strašne sa mi páčil no potom som nejako zabudol Že to vôbec existuje , teraz keď som to objavil tak som sa potešil no po pozretí som strašne sklamaný.Nechápem musíme vyvolať démona aby sme ho zasa zničili a takto to budeme robiť každý rok.Pritom veľká škoda démon bol pomerne hnusný dali sa urobiť 100 krát lepšie lakačky poviem to rovno nebola tam ani jedna.Démon chodí ako dosratý a pri tom dobehne auto nechápem.Hl hrdinky umrie celá rodina dokonca pred očami a ona si ide v podstate v pohode ďalej s chlapom ktorý je tak trochu zato zodpovedný.Koniec strašná nuda a vyvrcholenie hrôze snáď takto zlý koniec som nevidel.2* pre masky a pre mňa sexy hlavnú hrdinku. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Snímku produkovala spoločnosť Slasher Films, založená Slashom, gitaristom skupiny Guns N' Roses, ktorý k filmu taktiež vytvoril soundtrack. (xpantherx)

Reklama

Reklama