Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Opat tu mame celu rodinu Van Dammovcov na cele s Majstrom, ktory ked je na obrazovke dominuje a dava z filmu pocit, ze snad by to tak zle nemuselo byt. Problem je,ze jeho postava ma priestor asi tak na 15 minutach a ten zvysok stoji za jedno velke natocene nie pivo. Nechapem na co taketo filmy vobec vznikaju...1,5/5* ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

Iné, neuplynul ještě ani rok a už jsem narazil na snímek, který po Scary Movie 5 přebírá štafetu v kategorii nejubožejší komedie. Můžu vidět a hodit do odpadu tupý horror, tupý akčňák, i když se vždy snažím najít něco pozitivního pro čestnou jednu hvězdu. U komedií to je trošku jinak - mají více šancí Vás urazit. To, co jsem viděl tady, z toho mi bylo fakt hrozně - snad jednou jedinkrát se mi koutek úst mírně nadzvedl, jinak ubohost toho největšího kalibru. Mám rád svým způsobem stupidní humor ( Apokalypsa v Hollywoodu - yes ! ), ale tohlencto "něco"... vtipy, chemie mezi herci, dialogy, všechno tak nehorázně stupidního, že mi to vážně zkazilo náladu a svým způsobem mě to až sralo. Zatím spolehlivě průjem roku. Jedinej Žán mírně těšil a za něj půl bodíku - 0.5/10. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hroznou kravinu a té se mi dostalo. Naštěstí. Film je spíše lehkou parodií (než skutečnou komedií) a od té se to tak nějak čeká. JCVD tu má roli, kdy si sám ze sebe dělá srandu a jde mu to, zbytek obsazení je vesměs sympatický a celkově si Welcome to the Jungle na nic nehraje a drží si přibližně stejnou úroveň od začátku do konce. 6/10. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak úplně nechápu, kdo tohle vymyslel, kdo to napsal, kdo se to po přečtení rozhodl točit.. atd.. S přítelem jsme to označili za další naprosto tupý film. Kdyby v tom nehrál můj oblíbenec Adam Brody, šla bych s hodnocením ještě níž. Neříkám, občas jsme se i zasmáli, ale znova si to prostě nepustím, ani kdyby mě mučili! :D ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic moc a dostalo se mi celkem slušné zábavy. Neříkám, že jsem měl křeče od smíchu, ale některé scénky na ostrově a začátek stály za vidění. Tohle paroduje mnoho věcí. Hlavně všechny ty ztroskotanecké příhody a možná i Pána much :-). Přiznávám, že mne před viděním filmu účast Van Damme děsila. Netušil jsem však, že si zde bude dělat prdel sám ze sebe. Je to už holt zvykem, že tihle terminátoří hoši jako Sly, Árny, De Niro ad... točí dnes zase filmy, kde i když je jim 80, boxujou a třískaj s desperátama o zem jako tenkrát... Vyjímkou bylo Jako za starech časů, kde si Christopher Walken ve vykradený lékárně bere pro sebe prášky na tlak, protože maj vysokej dopatek... :-)))). Naštěstí Jen-Claude tu nehraje namachrovance a tak to jeho angažmá celkem ušlo. Já osobně považoval za nejvtipnější střety Brodyho s bohem ostrova Orcou a jeho lidem... :-). Dávám dvě vysílačky - obě nefunkční. * * ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama