Reklama

Reklama

Celeste (Rashida Jones) a Jesse (Andy Samberg) spolu chodili už na střední škole. Brzy poté se vzali a nyní, na prahu třicítky, stojí na křižovatce. Zatímco Celeste zažívá úspěchy v podnikání, Jesse je nezaměstnaný, bez chuti do života. Celeste má pocit, že pokud by se rozvedli nyní, mohli by zůstat přáteli. Jesse, přestože Celeste stále miluje, její rozhodnutí pasivně přijímá. Celestiny představy se ale od reality liší. Zatímco si zvyká na nový život, pomalu a bolestivě si uvědomuje, jaké chyby v manželství udělala. K nápravě si ale vůbec nezvolila vhodnou chvíli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (67)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zasraný Švédi !! Oni snad dělaj ten nábytek naschvál tak, aby se nedal sestavit, jenom aby tě nasrali !!" ;) Bože můj, tak to byla nečekaná pecka !! Ani si, bez ohledu na to bizarní mně velmi blízké téma, nevzpomenu, kdy jsem naposled viděl podobně úžasnou, řekněme třeba romantiku, která navíc nese tolik ozvláštnění v rámci nejen žánrových vzorců, že se nestačím divit, návdavkem s tak fantastickým skriptem.. Nicméně mě vůbec nepřekvapuje, že ten napsala právě krásná Rashida Jones, ty vlastní zkušenosti tu zkrátka cítíte, a tak se otázka, kdo by zvládl napsat podobnou roli lépe na tělo talentované herečce než ona sama, jako poměrně zbytečná.. Rozhodně se nejedná o dokonalý film, to spíš řemeslně jistý, se slušnou chemií, luxusně napsaný, zvlášť silný v dialogu, živoucí, nepředvídatelný a chytrý.. Vtipný i v jistých pasážích nesmírně smutný !! Lee Toland Krieger, jehož jméno mi dosud absolutně nic neříkalo, mě hodně namlsal, a tak si tohohle nadaného režiséra budu rozhodně všímat.. A takové snímky se dnes moc netočí, což zamrzí, ale těžko se divit, když patří očividně mezi ty tolik nedoceněné.. No, nechte bejt, vaše chyba !! Za mě čtyři a půl naprosto bez rozmýšlení.. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Další indie vztahová sonda, která tentokrát míří někam mezi přátelství a lásku, a snaží se tyto pojmy představit v nejednoznačném propletenci, v němž jsou hranice citů velmi těžko rozlišitelné. Právě určitá míra podivnosti, netradičnosti a obtížné zaškatulkovatelnosti činí z Celeste and Jesse Forever nadprůměrnou podívanou, která je sice chvílemi utahanější než by bylo zdrávo, ale pořád se dostatečně vyvíjí natolik, aby udržela divákův zájem. Celé herecké obsazení je navíc velice sympatické, takže si tahle vztahovka rozhodně pozornost zaslouží. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Určite to bola viac dráma ako komédia, ale predsa to občas vyznelo aj vtipne. Podobných filmov založených na vzťahu dvoch ľudí, ktorý neustále mení svoju hodnotu je veľa. Tvorcovia vsadili síce na osvedčenú a nevyčerpateľnú tému láska a zároveň rozdielne nároky na partnerov, ale spôsobom ktorým hnali tieto ovečky od oltára bol ochudobnený nedôstojnými, perverznými scénami, vtiahnutím do deja homosexuálov a nedostatočným navodením dramatickej atmosféry. Tiež zanedbali vykreslenie stavu po použitý drog a najväčším fiaskom bolo, keď nešťastná manželka našla útočište u ešte mladšej teenegerskej speváčky. Priemerné výkony hercov len spečatili moje hodnotenie na 50%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Komedia, ktore sa snazi vkusne poprepletat priatelstvo s laskou, ale nadari sa to ani ustrednej hereckej dvojici, ani reziserovi Toland Kriegerovi. Po asi 20- 25 minutach som sa zacal nehorazne nudit. Takehoto priemeru je tolko, zeby sa dal lopatami prehadzovat, tak preco sa sakra toci furt novy a novy priemer? Cirych 50 % ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Upřímně musím přiznat, že jsem to neměl sílu dokoukat. Film je naprosto jalový. I reklama na vložky, tablety do hajzlu nebo dědu Hornbacha, surfujícího holým zadkem lesem po prknech má větší grády a spád. Ústřední pár k sobě neustále hledá cestu; marně. Jen si neustále vyčítají úspěchy a neúspěchy. Hlavní hrdinka, ačkoliv je hezká a sympatická, navíc vypadá tak o deset let starší, než její protějšek, což dost kazí představu o dokonalém páru. Hořko sladká hromada žvanění bez vtipu a nápadu diváka nakonec umlátí jako hospodský rváč s bicepsy jak stehno židlí do zátylku. Snad to dopadlo happyendem. Já už to nechci zjišťovat. 35% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama