Reklama

Reklama

Potulný samuraj Kenšin: Zrození

  • Japonsko Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Po skončení bošinské války se někdejší zabiják Kenšin Himura vydává na pouť Japonskem vyzbrojený mečem s obrácenou čepelí, aby se bez vraždění zastával potřebných. (Netflix)

Diskuze

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Ano, je to první film.
Pak následuje Ruróni Kenšin: Kjóto taika hen -> Ruróni Kenšin: Densecu no saigo hen -> Ruróni Kenšin: Saišúšó The Final...

S tím, že Ruróni Kenšin: Saišúšó The Beginning je poslední v řadě, který vyšel, ale odehrává se v Kenšinově minulosti. Pro výsledný efekt bych na něj koukala jako poslední. (Stejně ještě není u nás k dostání :-D)

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Asi se ptám jako idiot, ale jde o první díl? A jak se přesně Jmenují další. Díky za info. Dostal jsem na tuhle sérii tip, tak se do toho chci pustit :-) 

na příspěvěk reagoval Zíza

glum1

glum1 (hodnocení, recenze)

Krysap: Nejsem sice velký znalec live action filmů, ale pár jsem jich už viděla, a proto s tebou musím souhlasti, že tohle je to nejlepší z nich. I mně se velice líbilo obsazení (sice Saito a pár dalších vedlejších postav pro mě postrádal to kouzlo charakteru z mangy či anime, ale ne natolik, aby mi to ty postavy znelíbilo) a zdálo se mi, že snad líp to obsadit nešlo.

Souboje a všechny akční scény byly zkrátka perfektní, také mě okouzlilo to sladění koukatelné rychlosti a realističnosti. A jak to herci zvládli. 

 Co však musím vyzdvihnout ze všecho nejvíc je pro mě výprava celého filmu, od kostýmů po prostředí jednotlivých scén, to byla nádhera pro oko. Moc se mi líbilo, že když někdo upadl, tak Byl špinavý, že po souboji měla postava rozcuchané vlasy a tak.

Přesto jsem dala 4 *, protože něco malinkého z té atmosféry mangy nebo anime mi tam chybělo. A nebo spíš přebývalo, myslím tím přemíru postav, které do toho nacpali.

(Bože, doufám, že natočí pokračování a jestli to bude Tsuioku Hen, tak se má dušička už vážně povznese :-))

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Opravdu nevím, proč bych měla dát míň než 5*. Takhle parádně udělaný live action jsem ještě neviděla. Herci byli vybraní výborně (jedině Saito je takovej trochu jinej, nicméně, pořád správně cool). Co mě dostalo, byly souboje. Rychlý, realisticky udělaný. Když jsem se kdysi dozvěděla, že bude natočen film, doufala jsem, že to je jenom vtip. Teď doufám, že budou natočený ještě další. V tomhle stylu bych chtěla vidět i Tusioku hen, což je pro mě něco téměř posvátnýho. Ostatně, i v tomto filmu byla maličká ochutnávka, která se více než povedla.

Reklama

Reklama