Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

"Kokain před zkouškou, amfetamin, pervitin, efedrin - všechno. A klidně i další, vím, kde to sehnat"... mám dojem, že nejen tyto návrhy, ale i následující vylepšení sexuální výchovy by slavila úspěch. A dost pravděpodobně to vše pan scénárista sám praktikoval během natáčení. Poměrně zábavný snímek, svižně odsýpá a podařilo se mu vyvarovat slepých míst. Dokonce ani ten konec nebyl tak kýčovitý. Příjemná změna oproti těm sračkám, co nám servíruje Hollywood. Doporučuji na odreagování třeba s rodinou. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Teraz už viem, že Španieli okrem krotenia býkov v aréne vedia raz za čas natočiť aj celkom dobrú komédiu. Jednoduchou podstatou nič nepokazili a pridaním retro imidžu doladili tento romantický príbeh do slušnej formy. Mejdanom sa to všetko začalo a mejdanom sa to všetko aj skončilo a trojnásobné použitie skladby od Bonnie Tyler - Total Eclipse of Heart mi vôbec nevadilo, pretože vždy vyznela perfektne a stála sa hymnou pre tento film. Bolo to bláznivé aj keď to nebolo americké a celkom som sa pobavil úvodným tancom, keď mladý pár si navzájom daroval úsmev so strojčekom, ťahákom na maturite napísaným na bruchu či prevtelením duchov do živých osôb, ktoré potom produkovali fakt divoké činnosti. 50% ()

Reklama

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Španieli ma týmto veľmi milo prekvapili. Podarilo sa im v pomerne krátkom čase ponúknuť veľa zábavy, až sa mi zdalo že už pozerám pekne dlho, ale v dobrom zmysle. Takto dobre a príjemne som sa pri "teenkom" nebavil dávno. Všetky postavy mi boli až divne sympatické, ako by som ich už dávno poznal. Zopár naozaj vydarených vtipov (Michael Jackson zomrel? Hm, ako malý som chcel stráviť na jeho ranči jednu noc.) výborne oživilo solídny príbeh, plný dobrých nápadov. Záver trošku prestrelený, ale veď na to sme zvyknutí z amerických filmov už dávno. 80% ako nič. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že se kdy budu dívat na španělský film, který bude takhle dobrý. Velmi dobrá komedie s trochou romantiky a duchovna vhodná pro celou rodinu, protože není žádným hororem. Navíc film dobře odráží současnost a řídí se již zavedenými zvyklostmi. Opravdu dobře jsem se bavil a o to jsem to vůbec nečekal. Palec nahoru a 75% k tomu. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Fuckt netuším, co se to se mnou děje! Člověk si chvilinku zakojí a už je jeho vkus definitivně v prdeli.....Jeden Komenský z kraje corridy a čutálistů nemá hlavu zcela v pořádku. Jedna šiditelka ústavu, situovaného tamtéž, má kromě bobrochvění také problém s disciplínou chovanců. Především těch po léta zaslouženě hnijících. Jeden psychiatr ví, jak nasměrovat klienta ku vlastnímu rektu. Duchařinou bych to nenazval, vlastně je docela schwer komentovanou blbůstku směřovat do nějaké konkrétnější kategorie, než je komedie. Ať žijí duchové po španělsku, jenom Leontýnka má tentokrát černou rtěnku a docela i kozy. Proč tři hvězdy? Netuším. Jsem zkrátka rozněžnělý chlapec. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama