Reklama

Reklama

Vesmír jak jej známe

(seriál)

Obsahy(1)

Objevte tajemství vesmíru. Jsme v něm sami? Kde jsou jeho nejvzdálenější hranice? Hrozí nám srážka s asteroidem? A jak souvisejí pozemské katastrofy s vesmírem? (TV Prima)

Recenze (11)

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Absolútne jediný a najlepší dokument o vesmíre, aký sa odvažujem príležitostne pozerať, pretože je robený veľmi pestro a tak, že tomu aj najviac obyčajný človek ako ja vie pochopiť. Zaujímavé, svižné, poučné. (( 98% )) ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Dokumentární seriál o prostoru kolem. Je to seriál o vesmíru. O prostorném obrovském vesmíru. Kolem. Představte si seriál, který je krásný. Je tak krásný, jako můj nejoblíbenější obrázek. Animace, výbuchy, informace. Názory. Každý díl má šedesát minut. To je skoro hodina! Kdyby měl devadesát minut, byla by to hodina a půl. Vesmír je černý. Je tak černý, že černější být nemůže. Jako bota. Abibaska křížená s Majkou. Jste připraveni? Na tohle ani být nemůžete. Natočilo se to. V americe. V USA. Ve Spojených státech. To je země, amerika v americe. Fakta, data, wow. Je to dokumentární seriál. Není vůbec jako jiné. Je skvělý a bombastický. Až když ho uvidíte, dojde vám, jak je úžasný. A je o vesmíru. Pohyblivé obrázky na obrazovce. A vypráví příběh. To je na sebe navazující sada událostí. V kuse. Bez diskuze. O vesmíru kolem. Ten je obrovský a černý a o něm je tenhle seriál. Dokumentární seriál s animacemi. A nejspíš měl režiséra a štáb. A někdo to zaplatil. Vesmír, bomba, mega, cool! ()

Reklama

Caesius S. 

všechny recenze uživatele

Dokumenty o vesmíru mám rád, ale tohle je jeden z těch horších. Zejména pro to, že je točen pro až moc velké hlupáky. Kdo četl v dětství nějakou encyklopedii o vesmíru a trošku sleduje aktuality, tak se nic moc nového nedoví. Jako největší plus se asi uvádí experimenty, ale z fyzikálního pohledu většinou nemají moc společného s tématem. Dokazuje to pouze to, že i vědci si rádi hrají. ()

Ficik 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený dokument, který neopakuje známá fakta a soustředí se na ty skrytější nebo vzdálenější. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Zpočátku výborné, v druhé polovině seriálu jsem si ale místy říkal, že se dívám spíš na běžný přírodopisný seriál, kde klidně tři čtvrtě dílu nepadlo o vesmíru ani slovo (Země je sice technicky vzato taky součástí vesmíru, ale...). Jinak spousta experimentů, takže často jsem měl dojem, že sleduji Mythbusters. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama