foto

Bill Pope

  • nar. 19.6.1952 (67 let)
    Bowling Green, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
2019 Alita: Bojový Anděl
Charlieho andílci
Chlapec, který se stane králem
2017 Baby Driver
2016 Kniha džunglí
2013 U Konce světa
2012 Muži v černém 3
Na divoké vlně
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
2008 Spirit
2007 Spider-Man 3
2006 Diane Arbus: Příběh jedné obsese
2004 Spider-Man 2
Team America: Světovej policajt
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
2000 Smlouva s ďáblem
1999 Matrix
1998 Efekt nula
1997 Za branami pekla
1996 Past
1995 Bezmocná
1994 Miliónový šek
1993 Oheň v oblacích
1992 Armáda temnot
Mrs. Cage (TV film)
1991 Closet Land
1990 Darkman
1989 Hřbitov domácích zvířátek

TV seriály

2016 Preacher (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Rozjezd (E01)
1998 Maximum Bob (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
Nebát se tmy (E13)
Svobodný svět (E12)
Nesmrtelní (E11)
další epizody (13)
2004 Peter Gabriel: Play
2001 Matrix: Nová návštěva

Hudební videoklipy

2018 Beck - Colors (hudební videoklip)
1996 Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996 (hudební videoklip)

Video kompilace

2006 Metallica: The Videos 1989-2004 (video kompilace)
1990 Bangles Greatest Hits (video kompilace)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)

Hudební videoklipy

1989 Metallica: One (hudební videoklip)

Video kompilace

2006 Best of Chris Isaak (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(308)