foto

Bill Pope

  • nar. 19.6.1952 (66 let)
    Bowling Green, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Alita: Bojový Anděl
Chlapec, který se stane králem
2017 Baby Driver
2016 Kniha džunglí
2013 U Konce světa
2012 Muži v černém 3
Na divoké vlně
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
2008 Spirit
2007 Spider-Man 3
2006 Diane Arbus: Příběh jedné obsese
Metallica: The Videos 1989-2004 (video kompilace)
2004 Spider-Man 2
Team America: Světovej policajt
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
2000 Smlouva s ďáblem
1999 Matrix
1998 Efekt nula
1997 Za branami pekla
1996 Past
1995 Bezmocná
1994 Miliónový šek
1993 Oheň v oblacích
1992 Armáda temnot
Mrs. Cage (TV film)
1991 Closet Land
1990 Darkman
1989 Hřbitov domácích zvířátek

TV seriály

2016 Preacher (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Rozjezd (E01)
1998 Maximum Bob (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
Unafraid of the Dark (S01E13)
The World Set Free (S01E12)
The Immortals (S01E11)
další epizody (13)
2004 Peter Gabriel: Play
2001 Matrix: Nová návštěva

Hudební videoklipy

1996 Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996 (hudební videoklip)
1990 Bangles Greatest Hits (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Matrix Reloaded

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)

Hudební videoklipy

2006 Best of Chris Isaak (hudební videoklip)
1989 Metallica: One (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(277)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace