Reklama

Reklama

Newyorská romance

  • Česko Love Song (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Gretta (Keira Knightley) a její přítel Dave (Adam Levine) jsou spolu již od vysoké školy a společně skládají hudbu. Když Dave podepíše smlouvu s jednou z největších nahrávacích společností, odstěhují se spolu do New Yorku, aby zde začali život, o kterém vždycky snili. Dave však rychle nabytou slávu neustojí a brzy Grettu opustí. Všechno se však změní, když Gretta potká během svého vystoupení v zapadlém baru v East Village bývalého hudebního producenta Dana (Mark Ruffalo). Ten na tom taky není zrovna nejlíp a svoje zkrachovalé manželství a nedávný vyhazov z práce utápí v alkoholu. Když ji pak uvidí vystupovat, rozhodne se vsadit všechno na její talent a nahrát netradiční album přímo v ulicích New Yorku. Z náhodného setkání dvou zklamaných lidí se tak začne rodit hudba, která možná nedobije svět, ale rozhodně si získá srdce všech. (A-Company CZ)

(více)

Recenze (423)

Larry88 

všechny recenze uživatele

MOc povedená a příjemná podívaná. Jak už tady někdo psal - surový njů jork tady na vás dýchne na každém kroku. Z kina jsem odcházel se spokojeným výrazem na tváři a k 5* za mě chybí snad jen implementování větší LOVE STORY. :-) ()

reza1 

všechny recenze uživatele

Lepší romantická komedie. Za ten konec musím dát 5 hvězdiček. Byl jsem na premiéře v kině a po skončení filmu všichni odcházeli se špatnou náladou, jen já jsem byl z konce, dá se říct, šťastný. Líbil se mi děj i Keira v hlavní roli, o hudbě nemluvně. ()

Kykyryda 

všechny recenze uživatele

ááá, další z mé oblíbené kategorie hipsterskejch slaďáků... na první pokuk čtyři hvězdičky díky skvělý atmosféře New Yorku a fajn hudbě (akorát že mi teda většina písniček přišla jedna jak druhá). Líbilo se mi jak film pracuje s romantickýma momentama,které usekne přesně ve chvíli kdy začnou klouzat k tuctovejm rom-coms. Jdu na pokuk číslo dvě tak jen doufám že hvězdičky nepůjdou dolů... edit po třetím pokuku: objektivně vzato to vskutku na čtyři hvězdičky není. Ale na tři zcela jistě. ()

hovadko.bozi 

všechny recenze uživatele

Once v americkým kabátě - míň otravný, zábavnější a asi se nebudem hádat, že na Keiru se kouká líp než na Irglovou v těch jejích hadrech. Akorát jsem si furt říkala, z čeho sakra všichni celou dobu žijou? A taky bod za to, že se obešli bez toho mírně gerontofilního/pedofilního nádechu Once ;) ()

Pierre95 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s výborným obsazením. Ať už Mark Ruffalo nebo Keira Knightley, zkrátka moc dobrý film. Adam Levine nejen krásně zpívá, ale i dobře hraje. Na to, že to je jeho první filmová role, tak klobouk dolů. K tomu ještě kouzelnej New York - báájo. Jestli se chcete na tento film podívat, tak jedině s dobrou náladou. ()

barbarpoz 

všechny recenze uživatele

Achjo, moc nerozumím vysokému hodnocení u tohohle filmu, asi jsem zaujatá. Mně to neoslovilo a chvílemi jsem se i nudila. 3* jen díky pár dobrým scénám a hereckým výkonům sympatické Keiry. ()

huhuhu783 

všechny recenze uživatele

Původně sem si od tohoto filmu moc nesliboval,ale je to pohodový dílko s příjemným obsazením. Díval sem se na to se svým pubertálním čtrnáctiletým klukem a vydržel u toho od začátku do konce,pač je tam krásně podaný,jak je hudba v životě důležitá,jak se dělá a hlavně jak lidi spojuje.Jo a koupil sem mu rozdvojku do sluchátek až si bude chtít se svou pubertální princeznou užít toho co bylo ve filmu :-) ()

flegmos 

všechny recenze uživatele

Keira Knightley je strasna pizda a opat to dokazala v tomto filme. Ta baba nevie hrat. Strasne zly kast ale chapem ze na oralnej skuske u producenta mohli byt palce hore. Mark Ruffalo to drzi miestami v polohach "som luzer ako hank moody" to jednoducho nie je ono. Ohliadnuc tychto veci je film dobry - prijemna zalezitost na vecer s polovickou ako bodka za dnom. pre ludi ktorych aspon trochu zaujima hudba. Niekde medzi 3 a 4 hviezdami. ()

miroslav750 

všechny recenze uživatele

Po prvých asi 5 minutach som to chcel vypnúť a som strašne rád, že som to nevypol. Film, hercov a prostredie NY si človek do konca filmu zamiluje, tak nejako sa to človeku dostane pod kožu... Mark Ruffalo a Keira Knightley to pre mňa len zaklincovali a dávam 5/5 ;) ()

randolph 

všechny recenze uživatele

Výborný film, skvělé herecké a hudební výkony, pěkné písničky, dobrý zvuk a výborná kamera. Film, který pohladí na duši, jen nechápu proč naši distributoři mají stále potřebu dávat takové distribuční názvy, které nevystihují až tolik téma - narozdíl od originálního názvu ... ()

Mykie 

všechny recenze uživatele

Výborná oddechová feel-good zábava, tak akorát romantiky, komedie a hudby. Hlavně ta muzika dává Begin Again neohraný a velmi pozitivní náboj. Nad některými moudry jsme dokonce s drahou polovičkou významně pokyvovali hlavou. Ideální film na večer s přítelkyní, najde se tam toho dost pro kluky i holky a jak narolují titulky, budete oba naladěni na té správné vlně (romanticky testováno). Nelze jinak než doporučit, pro páry jak dělané. ()

hrgdragon 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veľké prekvapenie. Všetko OK. Ale... Keira Knightley sťa muzikantka je nemožná, otrasné držanie gitary, postoj pri mikrofóne a aj to samotné spievanie mi hrozne vadilo. Inak ale príjemná oddychovka. ()

kelehen 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu vysoké hodnocení filmu, Marka Ruffalo mam rád, ale tady se nás tvůrci pokusili unudit k smrti. ()

Kejxx 

všechny recenze uživatele

Nepřeslazená hudební podívaná z oblasti NY ulic. P.S.: celý film jsem očekávala, že se Keira a Mark dají dohromady, a ono kruci nic. ()

Související novinky

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama