Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Parádní Michael Angarano. Gilmour93 výstižně řekl. co mám na mysli. Na rozdíl od něho však dodám o hvězdičku víc, protože mám slabost pro hezkého 23letého Liama Hemsworthe (Chris) a zejména pro 26letého Michaela Angarana (Eddie), kterého jsem poprvé viděl v podobné roli...a moc mu slušela. ()

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo vážne zleee. Samotný „true story“ možno zaujímavý a pri lepšom spracovaní určite pozerateľný, ale toto neee. Dwayne Johnson je tam z tých 94 minúť dokopy tak 5, takže naňho sa moc netešte. Emma Roberts ešte menej. Pravdepodobne hrala niečo viac ako len kamarátku hlavného hrdinu (možno nie, naozaj neviem keďže z filmu sa to nedozviete, tak som si domyslel). A bol som zvedavý na Nikki Reed. Od Twilightu som ju nevidel ešte v ničom. Lenže tá je tam asi tak minútku. Na ostatných som moc zvedavý nebol, napriek tomu sa mi ich dostalo až dosť. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Další film na základě skutečné události z 80. let, aniž bych to plánovala. Nenadchne ani neurazí, takový lepší průměr. I když mě dokázal vcucnout do děje, přesto na víc neaspiruje. Kupodivu oba hvězdné herce zastínil pro mě neznámý Michael Angarano. Jak mi byl zpočátku svým floutkovstvím protivný, tak mi nakonec nejvíc utkvěl v paměti. Holt někdy to tak bývá, že překvapí a vyhraje naprostý outsider a navíc, jak je vidno, je dodnes vysmátý... ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Niekde vo filme sa spomína, že išlo o najväčšiu lúpež peňazí v histórii USA...A režíruje to totálny babrák. Vo filme sa takmer nič nedeje, úplne jednoduchá lúpež, ktorá nemá čím šokovať. Postavy sú priemerné, vôbec nemáte chuť niekomu fandiť, film bez emócií, akcie..Dwayne Johnson takmer nevyužitý doslova zbytočný a chlapec si bude musieť pečlivo rozmyslieť k akým filmom do budúcna sa upíše, pretože toto bol jeho zatiaľ najväčší omyl. A prečo až 3 hviezdy? Ako "televízny" film by docela ušiel. ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

G4S tohle určitě o pauzách pouští svojim bezpečákům. Jeden z takových špatně placených společností Empire má sakra nutkání si sebrat pár zle zabezpečených mega. Po pár minutách nesnášíte toho malýho ukecanýho retarda, co neví kdy držet hubu. Takovýho magora a zoufalce jsem ve filmu dlouho neviděl. Takže dobře zahráno :) Jinak taková průměrná kriminálka, kterých je mraky. Kouknout a zapomenout. 3* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)
  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)

Reklama

Reklama