Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

Kevin 3171 

všechny recenze uživatele

Empire State, na první pohled jsem si myslel, že by to mohla bejt docela jízda, ale spletl jsem se. Je pravda, že Liam hrál dobře, ale mrzelo mě, že Dwayneho jsem ve filmu skoro neviděl a právě on byl hlavní důvod, proč se na Empire podívat. A celková kostra filmu.., no prostě nic moc. Z útěchy 40% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nevím, nakolik to byla událost ohromující, ale mně to přišlo jako pěkná nuda. Navíc museli být všichni kriminalisté totální idioti, pokud to bylo opravdu zfilmováno dle skutečné události. No, i když on ten zmrdeček lupič, co mi tak pil krev svým stupidním jednáním, asi taky rozumu moc nepobral. Varování pro ostatní...ztráta času! 15% ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě normální průměrná podívaná, ve které mě překvapila role Dwayna Johnsona. Ale spíš tím, že tam byl Rock absolutně zbytečnej. Toho poldu mohl hrát kdokoliv jinej a výsledek by nebyl horší. Je to jen malinká role tak se divím, že je na posteru Rock jako hlavní postava. Hlavní postavy byly hodně nezáživný. Co se týče akce, tak ta tu moc neni a ta, co se ukáže neni žádnej zázrak. Filmek mě ale připoutal, nejspíš díky tomu, že jsem chtěl vidět jak to dopadne, když je to podle skutečných událostí. Na jedno podívání to stačí, nic víc, nic míň 50% :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Empire State je první film s Rockem, který mne vůbec nebavil. Patrně proto, že všechny postavy, které tento snímek nabízí, jsem toužil zabít tak, až by z toho zemřely. Samozřejmě zejména Eddieho, jehož debilitu podal Michael Angarano tak věrohodně, že snad až pochybuji o tom, že to jenom hrál. Pro mne je zkrátka těžké sledovat film, kde jedinou sympatickou postavou je hlídací pes, který omdlí po prvním výstřelu. Takže hvězda za čokla a zbytek patří do záchodové mísy, kterou tímto splachuji a doufám, že to do budoucna nezanechá následky na mou psychiku. ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

G4S tohle určitě o pauzách pouští svojim bezpečákům. Jeden z takových špatně placených společností Empire má sakra nutkání si sebrat pár zle zabezpečených mega. Po pár minutách nesnášíte toho malýho ukecanýho retarda, co neví kdy držet hubu. Takovýho magora a zoufalce jsem ve filmu dlouho neviděl. Takže dobře zahráno :) Jinak taková průměrná kriminálka, kterých je mraky. Kouknout a zapomenout. 3* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)
  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama