Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem myslela, že po úvodních deseti minutách The First Time nedám šanci. Někdo se v lidských konverzačních hovorech vyžívá, já ovšem potřebuju víc, než jen hledání dobrého slova a pravého slova smyslu. Tohle moderní rozmluvačné drama má ale něco do sebe. Je tady konverzace jako hlavní střed a vše kolem je doplňkem, který ale dodává filmu tu správnou zábavu a energií. A v konečné fázi se člověk ani nenudí, ba naopak se i dobře baví =) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce odlehčených romanťáren pro teenagery je tohle tah na jistotu. Jistá dávka klišé (i když se mu film snaží místy vyhýbat) je tu kompenzována dobrou filmařinou, příjemným humorem a skvělými a až nezvykle upřímnými hereckými výkony v čele s neskutečně roztomilou Britt Robertson a sympaťákem Dylanem O´Brienem. Druhým tažným koněm podobných filmů je výběr hudby, který mi v tomto případě padl do noty na 100%. Ve výsledku je to možná naivní, ale pořád zatraceně povedená a inteligentní komedie. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Po delší době skutečně hodě kvalitní teen-age komedie, která byla dělaná skoro jako přímo pro mě. Nutno říct, že si na tento typ romantických dramato-komedií dosti potrpím a líbí se mi v tomhle ohledu i průměrnější snímky, ovšem tohle bylo opravdu dokonalé. Celý film stojí na víceméně takových těch klasických "puberťáckých" záležitostech, či hláškách nebo situacích, kterými si každý jednou musí projít. Myslím, že jakýkoli dospívající divák plně pochopí co se tu snažím říct... Takové ty momenty, u kterých si naprosto přesně vybavím situaci ze svého života a začnu se tomu smát, takže po scénáristické stránce naprostý originální skvost... Příběh je dosti propletený, ale naprosto přímo úměrný propletenosti dnešních vztahů na středních školách... a herecké výkony? Naprosto úchvatné. Britt Robertson jakožto moje oblíbenkyně naprosto dokonalá. Hodně překvapil doposud (mně) neznámý Dylan O'Brien, jehož skvělý výkon mi trošku připomínal Shiu LaBeouf ve filmu Disturbia. No zkrátka dokonalá teen komedie, se skvělými herci, výborným, originálním scénářem a lehkou vážností na závěr. 100% Více takovýchto filmů! ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Řadová teen romantika, kterou jsem si dal jen kvůli Britt Robertson. Její postavy sice začínají být povážlivě všechny stejné (takový Jason Statham v ženském a o dost hezčím provedení), což však neznamená, že si jí nemůžu užít, že? (...) Překvapivě jsem se k tomu již několikrát vrátil, takže přihazuju jednu šerifskou. ()

lord-artoo 

všechny recenze uživatele

Jiskří to a třpytí se to, je to předvídatelné, a přestože se nemůžu zcela ztotožnit s vyzněním filmu, říkám si: proč ne! Snímek má neuvěřitelný tah zejména v první části, kdy čas teče téměř v realtimu a divák má možnost nechat se naprosto pohltit atmosférou, herecké duo však drží atmosféru i po zbytek filmu, byť tempo lehce klesne a začnou se objevovat klišé (kdo by to byl čekal ve filmu o lidských vztazích). Nevadí! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama