Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Následují nějaké spoilery. Vlastně docela dost spoilerů. V tom filmu je všechno - drogově závislá nezletilá, kterou se z toho snaží vysekat mladý romantik, adolescentní holka, která uvěří na lásku, máma s neléčitelným tumorem i šťastné znovushledání rodiny u vánočního oběda. Tedy zkrátka vše, co by jiným filmům vystačilo na pět dílů. Zároveň jsou postavy sympatické a tak nějak ok zahrané a k tomu popkulturní narážky, které prozrazují, že scenárista čte fakt dobré věci (Raymond Carver, Brubakerův Criminal). Výsledkem je snímek, na který se dobře kouká a efektivně brnká na city, ale při jehož sledování máte pořád vzadu v hlavě, že se někdo snaží vážně hodně urážet váš intelekt. Dostáváte totiž něco, co v balení jakože indie filmů pod sloganem "mohlo by se stát i vám" vlastně celkem přesně kopíruje pravidla hollywoodského výplachu. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Bez jakéhokoliv očekávání jsem si pustil tento film a v podstatě od první do poslední minuty mě bavil natolik, že jsem zrak od obrazovky neodvrátil. Děj je založen na lásce, servíruje jedno klišé vedle druhého, kupí je na sebe, ale vůbec mi to nevadilo, protože to stále bylo tak nějak ze života. V podstatě do každé mužské postavy jsem se dokázal na chvíli vžít, každá ženská postava mi někoho připomněla a díky skvělým hereckým výkonům a výbornému obsazení, jsem se dokonale bavil. Snímek není prostý emocím (na mě osobně působil lehce depresivně) a vynikající soundtrack dotváří výsledný 5* dojem. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Na hodinu a půl jsem odletěl. Vnímal jsem pouze ten nádherný film, plný emocí, skvělých hereckých výkonů, nádherné hudby a života tak, jak je. Všichni herci naprosto dokonalí (cameo Stephena Kinga je boží, ikdyž jen telefonické) a Logan Lerman zase válí (jen škoda, že měli s Natem Wolffem jen jeden krátkej dialog, mohlo jich bejt víc). Prostě nádhernej film se vším všudy a asi nejhezčí film od Perks of Being Wallflower, který jsem viděl. Navíc téma je mi dost blízký, protože taky občas něco napíšu. Už se nemůžu dočkat dalšího shlédnutí. (zastřelit kinodistributory že ty nejlepší filmy nedávají do kin). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Po Perks of being wallflower další zásah do černého.Formálně nemusí být Stuck in love bez chybičky,ale takhle ve své podstatě pozitivní a příjemný film,který si na nic nehraje mi dokonale sednul.Další překvapení s nečekaným společným jmenovatelem v podobě Logana Lermana.Kdo by to byl do Percyho Jacksona řekl...85% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazený snímek plný osobních i rodinných dramat zajímavě prolnutých v jednom příběhu. Co role, to skvěle zvládnuté herectví, tak přesvědčivě a citlivě podané až to bere dech. Především nezvykle chladná Lily Collins a velká naděje dramatických filmů Logan Lerman excelují v plné parádě. Vyloženě neHollywoodská produkce jen podtrhuje naléhavý tón celého příběhu, i když se zřejmě moc neliší každodenních dramat každého z nás. Příjemné překvapení! ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)
  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama