foto

John Rubinstein

  • nar. 8.12.1946 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Daddy
Ďábelská posedlost
2013 A Mother's Rage (TV film)
2012 Ahoj, musím už jít
Atlasova vzpoura: 2. část
I Will Follow You Into the Dark
2008 Rome & Jewel
2007 Banální prohlídka
Choose Connor
Jekyll
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
Jane Doeová: Jiná tvář (TV film)
Paní Harrisová (TV film)
2003 21 gramů
2002 Červený drak
2000 919 Fifth Avenue (TV film)
Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
1997 Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 Malý detektiv
Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Mercy
1994 Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
1993 Sledování
The American Clock (TV film)
1992 In My Daughter's Name (TV film)
1990 Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
Liberace (TV film)
Sam Found Out: A Triple Play (TV film)
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
Still Crazy Like a Fox (TV film)
Ten, kdo mě hlídá
1983 Daniel
I Take These Men (TV film)
M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
1981 Kdo zabil Joy Morganovou? (TV film)
Skokie (TV film)
1980 Make Me an Offer (TV film)
Silent Lovers, The (TV film)
1979 She's Dressed to Kill (TV film)
1978 Gift of the Magi, The (TV film)
Happily Ever After (TV film)
Hoši z Brazílie
1977 Auto
Konečné řešení (TV film)
1976 Dlouhá dobytčí stezka (TV film)
1975 All Together Now (TV film)
Mr. & Ms. and the Magic Studio Mystery (TV film)
1972 Něco zlého (TV film)
1971 Howling in the Woods, A (TV film)
Sandpit Generals, The
Zachariah
1970 Day Before Sunday, The (TV film)
Getting Straight
Psychiatrist: God Bless the Children, The (TV film)
1969 Elvis: Trable s děvčaty

TV seriály

2018 Chilling Adventures of Sabrina (TV seriál)
Chapter Three: The Trial of Sabrina Spellman (S01E03)
Americká manželka (TV seriál)
The Inheritance (S02E20)
Máma (TV seriál)
Pre-Washed Lettuce and a Mime (S06E01)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zavržená (S01E07)
A Oscara získává... (S01E05)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Out of Time (S02E01)
2015 Prozíravost (TV seriál)
Brainstorm (S03E11)
2014 Complete Works (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
Kobra (S02E13)
Pomsta (TV seriál)
Execution (S03E22)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Clean (S01E08)
Saturday (S01E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mělký hrob (S08E13)
2012 Electric City (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Tohle že je láska? (S08E13)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Pak jsem dostal opravdu strach (S07E21)
2010 Famílie (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Báječný život (S06E14)
Každý někdy potřebuje pomoc (S06E13)
Nápad k nezaplacení (S06E12)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Pod palcem (S03E14)
Lovci duchů (TV seriál)
Criss Angel Is a Douche Bag (S04E12)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vyrušený (S05E21)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Světlo na konci tunelu (S05E18)
Mít a nemít peníze (S05E14)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Plan (S02E08)
The Summer House (S02E07)
The Injured Party (S02E06)
2006 Žralok (TV seriál)
Russo (S01E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
P911 (S02E02)
Dr. House (TV seriál)
Chyba (S02E08)
Odložené případy (TV seriál)
Vítejte (S03E18)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neobvyklá podezřelá (S06E18)
2005 Barbershop (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Probuzení (S04E08)
Přátelé (TV seriál)
Předposlední epizoda (S10E17)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hlas ze záhrobí (S01E09)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S02E24)
Day 2: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S02E21)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
Čarodějky (TV seriál)
Kočičí dům (S05E18)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Padlý hrdina (S01E22)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Dead (S02E03)
Testimony (S02E01)
The Beginning (S01E22)
další epizody (4)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
18th and Potomac (S02E21)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Noční služba (S03E11)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Sedmatřicátníci (S02E01)
1994 Robocop (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Padělek (S01E06)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Znovu se vrátí šťastné dny (S01E01)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1982 Freedom to Speak (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1977 What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

1979 In Search of Historic Jesus

TV pořady

1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1980 34th Annual Tony Awards, The (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Walton Wedding, A (TV film)
1988 China Beach (TV film)
1987 Spiknutí lásky (TV film)
1984 City Killer (TV film)
The Dollmaker (TV film)
1983 Secrets of a Mother and Daughter (TV film)
Volby srdce (TV film)
1982 Johnny Belinda (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)
To Race the Wind (TV film)
1979 Champions: A Love Story (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Lazarus Syndrome, The (TV film)
New Maverick, The (TV film)
Stickin' Together (TV film)
Žena pro dva střelce
1976 Stalk the Wild Child (TV film)
The Killer Inside Me
1975 All Together Now (TV film)
1973 Kid Blue
1972 Jeremiah Johnson
Kandidát
1970 Paddy

TV seriály

1988 China Beach (TV seriál)
1979 The MacKenzies of Paradise Cove (TV seriál)
1977 The Fitzpatricks (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Matter of Conscience, A (TV film)

TV seriály

1992 Summer Stories: The Mall (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace