Reklama

Reklama

To, že se jejich manželství rozpadlo, ještě nějak Richard a Kate překousli. A jako praví Britové celkem elegantně rozchod zvládli. Ale když zjistí, že jejich penzijní fond se stal obětí bezohledného a ještě navíc francouzské tuneláře, rozhodnou se, že to už je přespříliš. Vypátrají, že muž, který je připravil o všechny úspory, právě koupil své snoubence diamant za 10 miliónů dolarů a je rozhodnuto. Vypraví se za ním s jasným cílem – uloupit drahokam a pořádně se tak zahojit i pomstít. Tato jejich výprava, která je zavede z Londýna nejen do Paříže ale i na francouzskou Riviéru, má ještě jeden efekt – ukáže se, že přes všechno vzájemné provokování, neschválnosti, špičkování a škádlení, není jejich vztah až tak úplně vyhaslý. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"I want women to see me as a mature man otherwise I'd feel like totally ashamed - young, rich, handsome with this sweet boat. So terribly predictable." No tak jasně, kdo by nechtěl mladého, bohatého krásného francouze s lodí? To se má fakt proč stydět, ani kolo bych si o něj neopřela. Ne dobře... být Thompsonkou, tak seru na Brosnana :D Ale jinak je to taková nevinná místy k pousmání komedie, kde můžete vidět bývalého Bonda jak má kovbojský klobouk, kotlety, knír a bojí se přejít po římse... taky uvidíte neuvěřitelnou měničku vzhledů v rolích Emmu Thompson, která se nebojí přejít po římse, ani krádeže, či únosu. Na jedno zhlédnutí a následní zapomenutí fajn. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě rád, když si lidi ze sebe dokážou dělat srandu. Žánr gerontokomedií není bohatý na dobré kousky, ale tento mezi ně patří. Už jenom hereckým výkonem té čtveřice lupičů diamantů. Ano, všecky vtipy jsou laciné, ale je tu i docela dost takových těch "vtipů na okraj", které jsou třešničkou na dortu (narážky na Bonda a jiné). A hlavně charisma hlavních představitelů. Chemie mezi nimi funguje, parta výborná predestinuje i dobrou zábavu. Ptákovina, ale na odlehčení trudného žití ideální. 80% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Emma a Pierce se setkali v jedné francouzské ptákovině. Člověk by si skoro řekl, jak kdyby je britská tajná služba nastrčila schválně, aby ve Francii záměrně udělali nějakej průser a započali tím další stoletou válku. Jenže, a to mě dost překvapilo, v komedii není ani moc narážek mezi Angličany a Francouzi a tak nezbývá nic jiného, než se držet klasického šarmu obou hlavních herců. Ten to naštěstí zachraňuje a to i přesto, že Francouzi je občas zavedli do takových akčních scén, že spolu s konzervativními Angličany, vyzní dost zvláštně. Až trapně. Dobré momenty tam ale také jsou a docela pohodově se na to kouká, takže jasnej průměr. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

The Love Punch začalo skvele. Scénka na svadbe, bývalí manželia Pierce Brosnan (popíjajúci martini - veď ako inak) a Emma Thompson, jeden druhého si doberajúc, malo to šarm, vtip, eleganciu. Nanešťastie po chvíľke sa to zmenilo z romantickej komédie na neviem čo to vlastne bolo, komédia s krimi zápletkou. Nečítala som si obsah filmu, tak ma to prekvapilo. Hlavná zápletka pokazila celý film, pretože to bolo tak nereálne, až to pôsobilo hlúpo. Lenže keď vo filme hrá skvelá Emma Thompson a ešte k tomu im to s Brosnanom spolu pristane, potom človek dopozerá aj somarinu. Potenciál tam bol, keby bol ten scenár predsa len normálnejší. Film v konečnom dôsledku nezachránili ani herci, ani výber lokalít. Keď sa mi 90minútový film zdá byť ozaj dlhý, niečo nie je v poriadku. Dávam 2* s prižmúrenými očami. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Nebrumlejte, ale já dám čtyřku. Přesně tohle jsem očekávala a vůbec nic jsem neřešila. Chtěla jsem relax a tady jsem ho dostala ve velké dávce. Vždyť sledovat tenhle šaramantní pár Pierce (hrál oproti 007 milého trubku a bojítka) a Emmy je samo o sobě moc příjemné. A jejich škádlení, hraná nevraživost, usmiřování a atd. bylo v téhle nenáročné komedii přece příjemně úsměvné. Že to bylo ulítlé, předvídatelné, klišovité a podobně mně vůbec, ale vůbec nevadilo. Dnes jsem to hodila za hlavu. A jen tak mimochodem, ta herecká dvojka, Timothy a Celia, která za nimi přijela do Francie uskutečnit ten "hloupý, šílený, pitomý, ale brilatní" plán, byli náhodou taky super. Takže já s tou čtyřkou neváhám ani chvilku a Emma se umí vážně kouzelně pitvořit :-) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Po plážovom volejbale si v bare Kate (Emma Thompson) objednáva martini, čo je jasná narážka na filmy Jamesa Bonda, ktorého hral aj Pierce Brosnan, ktorý v tomto filme hrá jej manžela. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Londýne, Paríži a vo francúzskom mestečku Antibes. (dyfur)

Reklama

Reklama