Reklama

Reklama

To, že se jejich manželství rozpadlo, ještě nějak Richard a Kate překousli. A jako praví Britové celkem elegantně rozchod zvládli. Ale když zjistí, že jejich penzijní fond se stal obětí bezohledného a ještě navíc francouzské tuneláře, rozhodnou se, že to už je přespříliš. Vypátrají, že muž, který je připravil o všechny úspory, právě koupil své snoubence diamant za 10 miliónů dolarů a je rozhodnuto. Vypraví se za ním s jasným cílem – uloupit drahokam a pořádně se tak zahojit i pomstít. Tato jejich výprava, která je zavede z Londýna nejen do Paříže ale i na francouzskou Riviéru, má ještě jeden efekt – ukáže se, že přes všechno vzájemné provokování, neschválnosti, špičkování a škádlení, není jejich vztah až tak úplně vyhaslý. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

otík 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie s milými hrdiny, něco v duchu Honba za diamantem, jen v městském prostředí. Brosnan je stále šik a je příjemné ho vidět v komediální rovině, kdy si ze sebe střílí a dokonce je tam i malý parodický vtípek na Jamese Bonda. Není třeba víc rozepisovat, je to komedie, která potěší, je to hloupoučké, ale milé a nenáročný divák se rozhodně pobaví. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehounká, naprosto odpočinková a díky slovním výměnám hlavní dvojice i nečekaně zábavná pohodovka. S nadsázkou podaná a příjemně lehkomyslná zábava, balancující mezi naivní pohádkou a lehce jízlivou komedií, ve které poněkud toporný Brosnanův šarm vyvažuje skvělý Timothy Spall a zábavná a úžasná Emma Thompson. Už jen kvůli těm dvěma jsem celým filmem projel s úsměvem a na konci vystoupil příjemně osvěžený a dobře naladěný. ()

Reklama

iz67 

všechny recenze uživatele

I když jsem to sledoval v letadle, a před podobnými blbostmi nebylo tedy úniku, tak tohle jsem fakt nedokoukal. Za oba hlavní herce mi bylo strašně trapně: jak za to, co musí hrát, tak (možná víc) i za to, jak to nakonec hrajou. Nebudu se smát jenom proto, že starý Bond mává rukama nad hlavou jako puberťačka a ječí hrůzou. NE. Hrůza hrůz. ()

r007 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší komedie za posledních pár let. Svižné tempo, vtipné dialogy a excelující dvojice Thompson-Brosnan. Asi nedoporučuju mladší generaci, ale nám čtyřicátníkům, kteří se snažíme zahnat chmury a nepřipouštět si stárnoucí tělo, padne jako ulitý. Viděla jsem film asi 5x a pořád v něm objevuji něco nového.Pro mě nejlepší scéna jednoznačně: hlavní hrdinové po flámu v posteli.Nic originálnějšího a pravdivějšího jsem nikde jinde neviděla. Moc nepřemýšlejte nad scénářem, některé scény jsou trochu přitažené za vlasy, ale odpuštěno kvůli celkovému dojmu. ()

Hawaj 

všechny recenze uživatele

A todle má bejt co? Někde vyhrabali scénář ze 60. kdy stačilo se jen zašklebit, něco plácnout, nemotorně upadnout a komedie byla hotová? To možná platilo tehdy, ale ne teď. U naivností jako Četníci s Lui de Funesem to bylo možná roztomilé, ale dnešní doba potřebuje trochu víc dúvtipu než tehdy. Dva dobří herci se propůjčili k dosti průměrné zápletce s režiji které chybí do komediálnosti minimálně tak 50 %. Humorné situaci na úrovni dětskýho ochotnickýho divadla, které se s ubývající stopáží stávají čím dál tím víc prostoduché. Asi bych to pouštěl studentům filmu, aby viděli jak to vypadá když si se scénářem naprosto vůbec nelámete hlavu až je z toho skoro průjem. Až budete trpět stařeckou demencí, tak takový film možná neopak oceníte. Už ten plakát je příšerný. :))) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Po plážovom volejbale si v bare Kate (Emma Thompson) objednáva martini, čo je jasná narážka na filmy Jamesa Bonda, ktorého hral aj Pierce Brosnan, ktorý v tomto filme hrá jej manžela. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Londýne, Paríži a vo francúzskom mestečku Antibes. (dyfur)

Reklama

Reklama