Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Že zrovna tahle blbost bude můj 800. komentář v pořadí, to bych si nikdy nepomyslel. No, co už. Samozřejmě, že jsem čekal klasické Jackass scény a ne road movie. Některé pasáže byly vtipné, i když abych nepřeháněl - byly úsměvné, ale většina spíše blafání o ničem a o nudnost a trapnost rozhodně nouze nebyla. Po 60-ti minutách jsem to vypnul. 40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Měl jsem volné odpoledne na zabití,tak jsem zhlédl Jackass Presents: Bad Grandpa. Zabilo to nejen odpoledne, ale vše v okruhu 100 kilometrů. Tohle je rip-off Sashi Barona-Cohena,který ztvárňuje způsob k nastražení sprostě mluvící osoby či trapné postavy s obyčejnými lidmi a sledovat jak budou reágovat. Baron-Cohen to dělá pro politické důvody,vytváří satiru, má představu a talent. Za to tenhle film je nudný,nezajímavý a staromódní. 2* za konec a Knoxvilla. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tým okolo Jackassu zkoumá po boratovsku současnou Ameriku. Škoda jen, že všechny scény nejsou tak dokonalé, jako ta s volbou dětské miss. Jinak by to byla vynikající (sebe)reflexe... Podivný postmoderní hybrid road movie, skryté kamery a nezávislé komedie, kde vlastně překvapivě chybělo víc humorných scén... ()

SonG 

všechny recenze uživatele

To nejvtipnější už jsem viděl v traileru, bylo tudíž naprosto zbytečné koukat na celovečerní film. Navíc jsou gagy (dá se tomu říkat "gagy"?) dost nudné, chvilkami mi připadlo, že nekoukám na Knoxvilla, ale na nějaké ubohé lidi, co Jackass parodují. Bad Grandpa nesahá klasickém Jackassům ani po kotníky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Blbečky z Jackass party, mám docela rád, ale popravdě mě nikdy nenapadlo, že by mohli vytvořit celovečerák z jedné ze svých "atrakcí". V tomto případě, hlava této sebranky Johnny Knoxville, který se vydává za vulgárního dědka, kterému není nic cizí. Film je zpracován ve stylu "Borata" a minimalistický příběh (odvoz vnuka napříč státem) je zasazen do reálného světa a reální, nic netušící občané, jsou vloženi do nečekaných situací (krádeže, ničení majetku, sexuální narážky) a v mnoha případech do překvapivě funguje a pobaví (dětské taneční vystoupení je výborné). Jen na celovečerák je těch skutečně vtipných situací málo a mezi nimi je řada hluchých míst a pokusů o příběh. Ale zasmál sem se... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Hlavný predstaviteľ Johnny Knoxville trávil každé ráno 4 hodiny v maskérni, aby bol pripravený premeniť sa na hrdinu filmu, dôchodcu Irvinga Zissmana. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama