Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Trochu som sa obávala, čo sa z tohto filmu vykľuje keďže ten hrozný plagát k nemu vyzerá ako z dokumentu o kulturistike, ale nakoniec to bola milá, komorná dráma. Príbeh matkinho maznáčika bol podaný až príliš reálne a Kim Kold v roli prihlúpleho bodybuildera veľmi sympatický. Jediné čo mi trochu prekážalo bola roztrasená kamera. Pripadalo mi, ako by to natáčali po alkoholickom absťáku. Váhala som s hodnotením medzi 3 a 4 hviezdami, pretože pocity vo mne rozhodne zanechal, na druhej strane rýchlo odozneli. Takže nakoniec len slušné 3*. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Po úmorné slaďárně Navždy spolu působila tahle netradiční romance jako balzám na duši. Kim Kold je v roli nesmělého hromotluka naprosto odzbrojující, takže mu celou dobu držíte palec, ať mu už konečně nějaký ten vztah klapne. A rozhodně je už na čase, protože ta jeho máti by obstála i v obsazení posledního snímku M. Night Shyamalana. Tomuhle já říkám romanťárna ze života. Kdybych přimhouřil oko, tak tam ten pátý kotouč nejspíš naložím. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha ztracenců hledajících únik v obyčejném štěstí.Mazel, staromládenecký kulturista připomíná Šreka. Jeho matka je droboučký panovačný věchýtek s duší inkvizitora. Vidíme každodenní soužití. Až se konečně vypraví na tajný výlet za vlastním vysvobozením. Uvidíte přehlídku křehkých ochotných nočňátek. Hrdina objevuje svůj mikrosvět posiloven a dojde i na slavnou větu z Pretty woman "Můžeme si chvíli jenom povídat?".Mimo festivaly to je jen jeden z milých malých filmů. osobně by mi Thajka sexuálně vůbec nepřitahovala. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Takový velký mazlík pod vlivem takové malinké a drobné maminky, která mě během filmu tolikrát naštvala, že jsem ráda, že si takový velký kluk konečně uvědomil, čím chce být, až bude velký. Spokojeným partnerem bez dohledu své hysterické a praštěné citové vydíračky. Ten příběh si mne pěkně omotal kolem prstu a tak rychle to uteklo.. Moc pěkná podívaná na svalouše lovícího Asiatky.. Nebo spíš loveného..? :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si říkal, že ta postava mi něco připomíná. No a když jsem se pak podíval na filmografii režiséra, bylo mi vše jasno. Mazel je takovým rozšířeným vyprávěním mini filmu Dennis, který mě už tenkrát zaujal. No a stejně tak mě zaujal i tenhle film. Kim Kold hraje tichého, introvertního hodného kluka, co má třikrát víc svalů, jak já v pupku tuků. Nehraje ho špatně a stejně tak není špatně napsaný samotný příběh, který se odvíjí tak nějak klasicky, ale vy stejně celou dobu doufáte v pozitivní zakončení. Skandinávci tyhle realistické životní dramata prostě umí a tak i tenhle film jsem si mohl díky nim maximálně užít. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)
  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)

Reklama

Reklama