Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

anais 

všechny recenze uživatele

Tělo člověka je jako schránka na poklady. Každá má jiný tvar, a každá skrývá něco jiného. A pro každého má ten který poklad zcela jiný význam. Teddy Bear je film o nutnosti nahlížet na člověka z více úhlů. O složitosti hledání vlastního místa a štěstí. A přitom je to naprosto jednoduchý film, žádné umění. Jen se na to hezky dívá... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Takže ty si cestoval ako sexturista do Thajska..." Znova zo severu, znova dokonale. Aj keď český preklad zďaleka nie je doslovným prekladom originálneho názvu je preklad Mazel naozaj výstižný. 38 ročný kulturista žije sám so svojou mamou v rodinnom dome a známosti s nežným pohlavím mu robia trochu problém, resp. nevie nájsť tu pravú. V Thajsku "no problemo", tak sa vydá na cestu...Film je podaný civilne až dokumentárne, jednoducho úplne presvedčivo. Komornejšie ladenie snímku mi vôbec nevadí, práve naopak. Kulturista podal naozaj slušný výkon, zo všetkých svalnáčov , ktorých som mal možnosť na plátne vidieť je určite najtalentovanejší. Viac ako vyrovnaným výkonom žiari jeho mama, tá to dotiahla úplne k dokonalosti. Prísne slová, vyhrážky a hlavne výbuch hnevu, ktorý si vybila na synovej izbe nedávali jej synovi veľmi na výber. Jeho smutný pohľad na rozhádzanú izbu, strhané plagáty, trofeje...ma dojímal spolu s ním. Žiadna streľba, výbuchy a iné umelé prísady , iba príbeh zo života, ktorý je príjemným osviežením. Presvedčivé, dojímavé, stopáž tak akurát, pekná hudba...Objektívne silné štyri hviezdy, ale nevadilo mi na filme nič, zaujal ma, tak prečo mu nepridať? Vikingovia si zaslúžia...100%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžeme se dohodnout, že ten vztah ještě dneska skončíš?" Být pod vlivem manipulativní matky není žádný med, ale dá se to zvládnout. Tedy pokud člověku netáhne na čtvrtý křížek a v mysli se mu nezačne klubat podivná touha po vlastní rodině. A to se právě stalo mamánkovi Dennisovi, pro kterého žádné dveře nejsou dost velké, žádná lednička dost plná, žádné zrcadlo dostatečně vyčištěné a žádná thajská štětka dost zajímavá. Dennis je však rozený dobrák a tak jsem mu vstřícnou náruč přál mnohem víc, než v prologu, který zakončil pokorným stulením se k mamince. Dennis nám zkrátka dospěl a i když stále není příliš komunikativní, tak mé sympatie si tentokrát získal. ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Obrovský Dennis sa snaží nájsť lásku svojho života, pri tom mu v tom bráni, jeho plachosť a drbnutá, zároveň aj ním posadnutá matka. Je to pomalé a keď sa to začne dramaticky rozbiehať, je už aj koniec. Neužil som si to, len som hodinu a pól čumel na sympatického kulturistu, pár malých aziatiek a na nie najlepšiu matku roka, ktorá by si zaslúžila za svoju povahu, kľačať na hrachu v kúte minimálne doživotne. Príjemný film, s jednoduchým námetom a sympatickými nehercami. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Kim Kold je mašina na svaly každým coulem. Pohled na něj je jako kdyby náklaďák byl zaparkovaný v boudě pro psa. Všechno okolo je malé až nicotné. Ale není to jen o svalech, Kold velmi dobře zahrál ustrašeného maminčinýho mazánka. Bohužel film byl až moc dlouhý a né moc dobře sestříhaný, to však až tolik nevadilo. Těším se na tohoto herce v pokračování rychle a zběsile a tuším, že tento poděs bude vypadat jak obr i proti takovému herci The Rock či Vin Diesel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)
  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno