Reklama

Reklama

Another

Trailer

V roce 1998 otec Sakakibary Kóičiho odjíždí pracovat do zahraničí, a tak nechává svého syna u Mikami Reiko, sestry jeho zesnulé matky. Nedlouho poté, co se k tetě přestěhuje, ho schvátí pneumotorax a je odvezen do nemocnice. Tady potkává tajemnou dívku v uniformě s páskou přes oko. Kdo to je? Brzy ji ovšem znovu potkává, když po uzdravení nastupuje do školy. Zde zjišťuje, že tajemná dívka se jmenuje Misaki Mei, jenomže všichni ve třídě, včetně učitelů, se chovají, jako by Misaki neexistovala. Co se tu děje? Kóiči se brzy dozví, jaká hrůza obchází jeho novou třídu… (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Kam sa toto hrabe na anime? Všetko naopak a (skoro) všetko zle. Naozaj neodporúčam fanúšikom anime, ale random divakom v pohode možem. Čakal som viac dostal som naozaj malo, preco také filmy vlastne točia? Keď je anime úžasne tak vo vätšine dopadne fatalne zle. Tu sa to tak stalo. Bojim sa ako dopadne realizacia Naruta. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Jako vždy je toto film podle anime,u kterého doporučuji nejdříve shlédnout jeho a až pak dokonalejší anime.Mě se zatím bohužel vždy podařilo jako první shlédnout anime.Je to tu podobně zfilmované jako Death Note,ale tady je to přeci jen natočené trochu hůř.Čtyři hvězdičky,protože si představuji,jako bych anime neviděl:) ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Priemerná anime predloha nebola žiadna bomba, narozdiel od filmovej adaptácie však mala viacero prvkov, na ktorých si tvorcovia dali záležať. Filmový Another nie je vyložene katastrofálny, no jeho negatívne stránky sú výraznejšie než tie pozitívne. Herecké obsadenie je síce relatívne fajn, kamera a hudba taktiež, no efekty sú bez výnimky príšerné. Atmosféra tu miestami prítomná síce je, no vzápätí to spacká nerovnomerné tempo, bezvýznamné zvraty a spomínané efekty. Prvá tretina však celkom ušla a scéna z jedálne bola zaujímavá, no ako celok je film na hodnote dvoch hviezd. Pričom to pokojne mohli byť tri. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

Škoda preškoda. Tak zaujímavá predloha a nič z toho. Seriálu to rozhodne nesiaha ani po päty. Asi je to tým, že som vedel odkiaľ fúka tak atmosféra išla niekam do prázdna a navyše všetko je to také nejaké moc zhustené. Niekedy to pôsobí takmer až parodicky. Nedá sa povedať inak, než sklamanie. Kto stojí o Another, radšej nech siahne po animovanej verzií. Kto ju videl, nech sa pripraví na hodinku a pol viac menej nudy. ()

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Na hranou verzi jsem se strašně, ale opravdu strašně těšil, ale témeř dokonalý animovaný předchůdce vypráskal tomuto filmu kožich i s plícema na chodník pokrytý listím a ještě si zatancoval s rukama v kapse, nicméně... má očekávání byla příliš velká, a tak jsem celou první třetinu byl nepokrytě zklamán a na samém konci filmu jsem vlastně přemýšlel, kde je chyba. Až když jsem to nechal uležet a oprostil se od vnitřních neshod týkajících se ohodnocení tohoto díla, tak jsem v klidu a s čistým svědomím mohl dát následující hodnocení. ■ (C) [73/100] ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama