Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před sto lety byly ďáblovy oddíly, které chtěly zničit svět, donuceny k ústupu do záhrobí. Dnes opět přišel jejich čas. Chtějí zaplavit svět svou temnou silou. Neočekávaně jsou však zastaveny. Komu se to podařilo? Záhrobnímu komandu! Komandu amerických dětí, které se spojí a dětskou bezelstností neohroženě bojují proti teroru krutých monster. Dobrodružný film pro děti a mládež je nejen napínavý, ale také veselý. Setkáte se tu s řadou legendárních filmových příšer, například Draculou, Frankensteinem, Vlkodlakem, Mumií, Netvorem z Černé laguny a dalšími. O kvalitě speciálních efektů není třeba se příliš rozepisovat. Stačí připomenout jména dvou mužů, kteří se na nich podíleli: Richard Edlund a Stan Winston. Tím je řečeno vše. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Stará škola, jak se patří:) Poctivé masky, správná míra humoru a lehký nádech béčkovitosti. Dětští herci skvělí a sehraní. Zaujal mě zejména "leader" v podání mě zcela neznámého Andre Gowera. Na scénáři se podílel i Shane Black, který měl své nejlepší scénáristické kousky teprve před sebou. Scéna loučení malé holčičky s Frankensteinem mě i docela dojala. The Monster Squad je jedním ze dvou osmdesátkových filmů, kde parta malých chlapců čelí nepříteli v podobě hororových postav. A v tomto nehraje Corey Feldman:) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Film určitě neurazí, ale také ničím nevystupuje z šedi průměru. Neambiciózní a nevážný námět, kdy skupinka dětí bojuje proti legendárním příšerám, hodně pozvedají povedené efekty a tempo příběhu zaručující divákovi jakous takous zábavu. Určitě je to věnované spíše mladšímu publiku, i když při jednom (obzvlášť vyvedeném) momentu by jste měli vašim ratolestem raději zakrýt oči. 55% ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Film pro starší deseti let, se spoustou legendárních záhrobních postav jakou jsou Drákula, Frankensterin, vlkodlak, pár lesních žínek a jedna zrůdička, kterou si asi tvůrci půjčili jako nepovedenou masku z Vetřelce. Nutno říct, že v originále je film docela sprostý, zatímco čeští tvůrci jej nadabovali dost vstřícně k dětem (porovnání dabingu a anglických titulků). Asi dva tři lepší vtipy pro dospělé, toť vše. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Další ze snímků mého dětství, paradoxně s dětmi v hlavních rolích. Povedené béčko o partě dětí, ktěří bojují s hororovými Avengers :D a docela se jim to daří. Filmu nechybí parádní autentická atmosféra, přesvědčivé herecké výkony a spousta božích hlášek a humoru. To, že se spíš jen sotva budete bát, je věc druhá - já tohle viděl poprvé tak v deseti letech a i tak mi to stačilo :D. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že film cílí spíš na dětského diváka (a jde vidět, že tenkrát se to s cenzurou zas tolik nepřehánělo a i v dětském filmu může klidně být vlkodlak roztrhaný na sračky :), pro všechny starší je to spíše taková úsměvná oddychovka s tím, že se v tom určitě pozná nejeden hororový fanoušek (nakonec kdo z nás by se nechtěl setkat a pokecat s Frankensteinovým monstrem? :). ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Po snímku Hrůzná noc 2 (1989) se jedná již o druhý snímek, ve kterém si Jon Gries zahrál vlkodlaka. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama