Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo má v tváři zase ten známý výraz neskutečně naštvané rozinky (a opět mu vydrží po celý film), jen tentokrát vyměnil mačety za kolty (napsal bych šestiraňáky, ale to bych lhal)... A je to vážně zábava. Nijak duchaplná, ničím výjimečná, ale stejně se mi na ní spousta věcí líbila. Od začátku do konce se něco dělo a dělo se to v příjemně zběsilém tempu, likvidace padouchů a akce vůbec byla často velice nápaditá a vtipná (důlní vozík, petrolejka+dynamit...), Mickey Rourke byl ďábelsky (Aby ne!) slizký. Sympatická béčková záležitost, nestydím se za to, že mě tak pobavila. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ó Satane, pif paf, to byla ale kravina. Nemám nic proti pistolnickým návratům z pekla, taky občas dostanu propustku z kotle, ale tady jsem se takřka pořád ztrácel v tom, kdo s kým a proti komu zrovna střílí. To ovšem nic nemění na tom, že potkat duo Trejo - Rourke v temné uličce, tak na zem položím peníze, platební kartu s PINem i cosi hnědého mazlavého a rychle prchám na druhý konec města, abych se utkal s daleko méně nebezpečnou Godzillou. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám nabídne za 1) Bad-ass výraz Dannyho. Za 2) Nafouklou hlavu Mickeyho a za 3) pár dobrejch přestřelek což je na jeden film docela málo. Od tohohle filmu jsem nečekal nic a přesně to jsem dostal. Příběh o hovně se špatnými herci a pár přestřelkami, který se opravdu vyvedli, ale to mi vážně nestačí. 45% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

To jsem zase ale jednou šlápl do …, ehm, pardon, sedl na lep :-). Takže co bylo v nabídce. Zaběhlý béčkový režisér s již pár slušnýma kouskama na pažbě, který se nebojí drsnosti a násilí. V hlavních rolích Trejo a Rourke. A zápletka nabízející nekompromisní western, s kořením jako peklo, krvavá pomsta a plno brutální, brakové zábavy, to vše podpořeno názvem, evokujícím tyto radůstky. Prostě jen těžko odolatelná lákadla. Samozřejmě všechno je ale úplně jinak. Rutinní béčkový režisér se zkrátka projevil jako rutinní béčkový režisér, který si zřejmě myslel, že třemi zpomalenými záběry udělá ze své novinky kultovní cool biják, u kterého budou všichni uznale pokyvovat, jaký to má jak on, tak jeho produkt styl a grády. Ubohé, směšné, trapné. Jeho „um“ se ovšem projevil především v převedení samotného, původně určitě ne tak špatného námětu, který nedokázal jakkoliv oživit, či obohatit, spíš tedy naopak, celý ho pěkně z ostra poslal do sraček. O naději v podobě alespoň tedy nějakého toho béčkově ostřejšího násilí jsem také přišel hned na začátku, nevím jestli se tedy bál, že by tím proti sobě poštval třeba filmovou akademii udělující Oscary a přišel tak o možnost být nominován, ale v tomto typu filmu to prostě bez krve a brutality nešlape a zde se to jasně projevilo. A v neposlední řadě, Trejo a Rourke jsou chlapíci, u kterých nepochopím, jak jsem se mohl nechat zlákat jejich jmény, ale stejně mě jen tak mimochodem trochu mrzí, že se Mickey po svém comebacku s Wrestlerem opět utápí v těchto produkcích. Takže, verdikt je jasný, Řežba v Tombstone je jednoduše špatný, laciný, bezvýznamný béčko, bez jakékoliv funkčnosti, nápaditosti a přitažlivosti.Škoda, mohla to být fakt slušná jízda, kdyby... všechno bylo úplně jinak. To jsem chytrák, co 8D? ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem masakr, dostal jsem masakr, bohužel značně odkrvený, s přihlouplými zpomalovačkami a bohužel už totálně nehrající Dinou Majerovou. Aspoň že Trejo se tváří hnusně jako obvykle a Rourkovic deformovaný gzift je na satanáše jako dělaný. Jen tihle dva to vytáhli aspoň na dvě šerifské, i když značně orezlé. Hvězdy, co asi. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)
  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)

Reklama

Reklama