Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní kouč Sven právě prožívá krizi. Pomáhá lidem změnit jejich životy, ale sám je z toho svého už unavený a jeho dosavadní zaměstnání ho přestává bavit. Dává výpověď a rozhodne se uskutečnit svůj velký sen. Chce být volný jako Johan, jeho dávný přítel, dobrodruh a spisovatel, který se díky svým knihám stal národní celebritou. Odlétá do Thajska, kde chce napsat svůj první velký román. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Švédsky Jirka Mádl v hlavnej úlohe (mám na mysli špeciálne tie idiotské, udivené ksichty, ktoré majú obaja spoločné)! Toto nemalo chybu, drahí priatelia! Po Hanekeho depke Amour, ktorá ma psychicky rozsekala, je toto istá cesta späť do normálu! Parádne prostredie, krásne baby ( hlavná hrdinka by mohla očami roztápať balvany! ), síce shitový soundtrack, ale na to sa vysrať, a George... Uff, zábava nad mieru vyšitá! ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

A že to nejde! Pri dvoch scénkach som plakal od smiechu a v tomto hnusnom počasí bolo fajn sa presunúť do Thajska. Zo začiatku to síce drhne, ale ako náhle sa ocitáme na plážach zaliatymi pieskom a slnkom, tak to začne odsýpať. Švédi mi trošku dali vieru, že vedia točiť aj európsku rutinu romantických komédii 6-7/10 ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Chtěný humor je samá křeč. 1) Všechny postavy mi jsou nesympatické._____ 2) Občas probleskne něco, co bych asi nazval švédským pokusem o ironii, či tak nějak. Ale i prezentovaný humor je více otravný než vtipný._____ 3) Pomatení tvůrců (či snad jejich sarkasmus?) dokládá i hudební doprovod ve stylu raggae (!). ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Sochoking uhodil hřebíček na hlavičku s tím, že Magnusson je švédský Jirka Mádl. Já se od chvíle, co jsem si ten komentář přečetla, prostě neubráním srovnání, kdykoli se na něj podívám, ty ksichty jsou fakt přesný :) Tenkrát na Phuketu je typická letní romkom, se vším, co k žánru patří. Takže tu hlavním hrdinům nechybí ani potrhlí kamarádi, ani drahé polovičky, které mají svým charakterem dávat jasně najevo, jak jsou pro ty dva, co musí skončit spolu, stejně strašně nevhodné. Phuket se od jiných romantických komedií doopravdy liší snad jen znějící švédštinou, jinak je to prostě klasika přes kopírák, ikdyž se sympatickým osazenstvem. Je to tak trochu Sandlerovka (50x a stále... hlavně), v níž chybí drsný a fekální humor, který je nahrazen příležitosným situačním humorem a nějakou tou hláškou (pánovo rozplývání se nad cenou piva, týpek, co vždycky schytá blbýho šéfa, nebo rozjezd vodního skůtru mě i po několikaté hodně baví a takovejch milejch drobností je ve filmu nemálo). Nevím, jak je na reálném Phuketu, z filmu, který se na něm odehrává, každopádně čiší moc příjemná letní atmosféra, kterou by člověk nejraději nasál na vlastní pěst, nejlépe se Susanne Thorson na sousedním lehátku, protože ta ženská, ikdyž umírněná, má charismatu na rozdávání a v jejích očích jsem se málem utopila. Dobrovolně. Jelikož si některé scény a hlášky pouštím opakovaně, zvedám na čtyři. 70% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Bylo by klišovité, kdybych tě políbil? Žalostně." Moc fajn komedie s neodmyslitelně romantickou složkou, na kterou se kdykoliv podívám ještě jednou, když budu mít náladu pod psa. Obzvlášť jsem ocenila, že nebyla prošpikovaná vulgárnostmi a jinými nechutnými explicitními scénami. Jo, přesně takové lidičky jako je milá, sympatická Anya s kouzelnýma kukadlama a roztomile nerozhodného Svena s jeho později phuketským, trochu trhlým bráchou, beru do party. Z fleku bych sbalila kufry a letěla do těch nádherných míst a brouzdala se s nimi po písčitém pobřeží. Ty ostatní akce bych pochopitelně neabsolvovala, ani kdyby mně platili zlatýma cihlama :-) Sice jsem měla pocit, že je tam víc Švédů než domorodců, ale to by byla jen malá vada na kráse. Jen houšť takových prima oddechovek s maximálně příjemnou atmosférou, kde jsem se od začátku tlemila a měla jsem ten stabilní úsměv na rtech až do konce, který jsem pochopitelně předvídala, ale bylo mně to úplně fuk:-) Švédové zaperlili a že tam byl shitový soundtrack, který někoho iritoval mě nechává v naprostém klidu, protože mě do té bezva atmošky naopak sednul jak správně nasazený gaťky:-) Možná to ještě zvednu.....:-) P.S. Moc velký dík za titulky playboxguest:-) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama