Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Totéž platí o Vinnetouovi, a mohli bychom jmenovat spousty dalších sérií. Zkrátka čeho je moc, toho je příliš. Četníci měli být ukončeni u Četníkovy svatby, ale producenti chtěli, jak už to tak bývá, vytřískat ze slávy co nejvíc. V tomto filmu bohužel chybí špetka kvalitního humoru. Opravdu není moc pasáží, kde bych se zasmál. Celý díl je spíše přehlídka nudy a nezáživnosti. Scéna v drogovém doupěti s hipisáky je jedna ze silných výjimek, ale celý film nemůže zachránit. Dal bych dvě hvězdy, ale vzhledem k několika opravdu úsměvným scénám a opět skvělému Louis de Funèsovi, například jeho kreace při žádost kněze o sbírku byly ukázkou jeho mistrného umění, dávám nakonec tři hvězdy. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Hnusné vaření z vody - režisér vzal předchozí tři filmy, vystříhal z nich některé dobré scény a slepil dohromady. Části mezi nimi vyplnil vatou, kde ty scény četníci jakoby sledují na promítačce. Debilní vykrádačka. Stejný osud potkal i filmy s Růžovým panterem. Také se mi tímhle filmem definitivně zprotivil Michel Galabru. Jeho herecký výkon, hlavně v druhé půlce filmu, je tak tragický, že by zasloužil Zlatou malinu, pokud by v té době existovala. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Četníku se starou dobrou partou! Poslední díl Četníku, tak jak je známe a máme rádi. A povedl se! Humorem přímo srší a Četníci vzpomínající na staré časy naposledy navléknou uniformy a vrhají se za dobrodružstvím. Možná, že by to byli schopni vytáhnout i na 5 hvězd. Vysoké kvality a četnická vtipnost tam rozhodně jsou. Vše se ale pokazí příchodem četníků do kláštera přibližně půl hodiny před koncem filmu, protože pak jim začíná nějak docházet dech. Nevím proč, ale mně se prostě poslední půl hoďka nelíbila. Nicméně první hodina je naprosto špičková! Četníci ve výslužbě prostě stále válí! Nicméně myslím, že do opravdové výslužby přišli až v dalším díle. Ovšem tady to ještě jakž takž šlape, silné 3 hvězdy! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 2/10/// +přecejen stále pobaví, některé hlášky a grimasy jsou fain -něco už je naopak přehnané (závěr)///Až na slabší začátek a přehnaný konec má stále co nabídnou a jsem až překvapen kolik toho četník ve výslužbě může zažít. Uvidím jak budu hodnotit po zhlédnutí ostatních dílů, přecejen začínat u čtvrtého nění nejlepší, ale co už./// Celkem 70%/// ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můj velice oblíbený Četník. Úvodní pasáže s farářem nemají chybu, stejně jako lovení pytláka, kdy se Cruchot zakamufluje kapradím. Celé to pokračuje únosem Fugase, kdy jim nudisti unesou auto a naši Četníci se dostávají do drogového doupěte. Se jmény John, Paul, George a Ringo bezvadně zapadnou:) Konec se nese ve zneškodňování rakety. "No ne, to je ale BOMBA!" ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Cruchot (Louis de Funès) chrstne barvu na auto, je pak krátce přenesen pohled na jeho manželku, za níž je vidět uměle vytvořená kulisa pozadí, která je také (náhodně) zasažena červenou barvou. Možná proto byl onen záběr zobrazen jen krátce. (Lucina84)
  • Filmovanie prebiehalo v Saint Tropez a na Francúzskej riviére v okolí Cap Taillat. (dyfur)
  • Jean Lefebvre (Fougasse) hrál v tomto díle četníka naposledy. V dalších dílech série se už neobjevil, protože většina jeho komických scén byla nakonec z filmu vystřihána. (Enšpígl)

Reklama

Reklama