Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ve třetím díle dostal četník ženu a tah se to ukázal jako povedený. Jeho filmovou ženou se totiž stala Claude Gansacová, která s Louisem de Funésem hrála v mnoha jeho filmech a vždy se skvěle doplňovali. Nejinak tomu bylo i v Četníkovi. To jiskření mezi nimi je tentokrát přímo doslovné a jejich dialogy patří k tomu nejlepšímu z filmu. Také třetí díl bych zařadil mezi filmy, které mě pobavily mnohokrát, velmi rád na ně vzpomínám a v budoucnu si určitě nějaká další setkání s Četníky dopřeji. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Četník se žení je zatím pro mě nejslabší. Po výborném začátku plném námluv a jiskření s paní Josefou film dost ztrácí tempo při naschválech mezi Cruchotem a Gerberem. Závěrečná honička s únoscem ovšem nemá opět chybu, hlavně díky geniální jeptišce, která nesmí chybět v žádném díle. A i zde nechybí nezapomenutelné gagy - Nicole jako malá holčička, výcviková montáž nebo naschvály při psaní testu. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Po Cetnikoch v New Yorku, ktorich som videl naposledy je to opät prijemna a skvela zabava, pretoze nejako som z tej casi nebol az tak nadseny, nech uz sa tvorcovia alebo samotny Funes snazili, ako chceli. Avsak v tejto casti ma pobavila ziarlivost Gerbera na Funesa, ako to krasne zaiskrilo medzi Funesom a jeho buducou manzelkou Josephou a taktiez ma pobavilo povysenie Funesa na vyssiu hodnost, ktoru si viditelne vychutnaval, avsak nie nadlho :-) Proste vydarena cast... 31.12.2010 _______ Lous de Funès - (Ludovic Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Lucien Fougasse) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Michel Galabru - (Jerome Gerber) +++ Genevièvie Grad - (Nicole Cruchot - dcéra) +++ Claude Gensac - (Josepha Cruchot) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

No vida … a hned je nad slunce jasné, co bezúhonnému, zapálenému strážci zákona chybělo ke štěstí: Oddaná a milující žena - ne jen tak ledajaká, ale žena s velkým "Ž". Neboť jen po jejím boku může plně rozvinout své všestranné schopnosti, náležitě vyniknout … a stát se středem celého četnického vesmíru. ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Film Četník se žení v mnohém vybočuje z Sait - Tropezké komediální četnické série. Je to hlavně tím, že Louis de Funés zde předvádí trošku jiný výkon než jsme od něj zvyklý. Ano, je to sice pořád ten nevrlý malý uštěkaný Francouz, ale v tomto filmu dotává novou roli jeho doposud nerozvíjený cit - láska, a to Louisovi svědčí. Je vidět že ho hraní baví a nebojím se výroku, že zde předvádí jeden z nejlepších výkonů své kariéry (tedy těsně po Fantomasovi :-)) Jeho láskyplné jiskření dobíjí nejen paní plukovníkovou, ale i diváky a spolu s dalším novým prvkem - slušnou akcí a honičkou na závěr se četnické sérii timto snímkem slušně rozproudila krev. Bravo, hodně velký skok od New Yorku. Škoda jen, že další díly opět upadly a ten s mimozemšťany, no ani nemluvit... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když Joséfa (Claude Gensac) přijede na strážnici, představí se jí velitel jako „rotmistr Jérôme Gerber“. Ale na konci prvního dílu, když po dopadení zlodějů obrazu přinese rozjařená parta Cruchota (Louis de Funès) a Nicole (Geneviève Grad) na zádech do přístavu, a Gerber zařve: „Cruchote,“ odpoví mu Cruchot: „Alphonsi“. Je tedy otázkou, jak se Gerber vlastně jmenuje, zda Alphons jako v prvním dílu, nebo Jérôme jako ve třetím dílu. (pjotri)
  • Louis de Funès (Cruchot) sám angažoval svou kamarádku Claude Gensac (Josefa Cruchotová), protože obdivoval její smysl pro humor a byli si vždy velmi blízcí. Ona sama ale měla problém s režiserém Giraultem, který naschvál vyžadoval, aby byla zbytečně brzy ráno na place. (Pierre)
  • Natáčení předcházela anketa o tom, jestli se skutečně má Cruchot (Louis de Funès) oženit. Tvůrci se totiž báli, aby nepřišel o své věrné fanynky. (Pierre)

Reklama

Reklama